Naujoje makiažo studijoje - dėmesys ir vidiniam grožiui

Naujoje makiažo studijoje - dėmesys ir vidiniam grožiui

Uostamiestyje atsidariusi nauja makiažo studija „LiLi Make Up“ nuo pat pradžios laužo stereotipus. Pirma, ši studija pačiame Klaipėdos senamiestyje – kur, pasak čia dirbančių kitų verslininkų,  nelengva kurtis dėl mažo žmonių srauto. Antra, šis grožio salonas, kaip teigia salono įkūrėja Lina Šimulytė, ne tik išoriniam grožiui kurti. Trečia, šioje studijoje su kiekviena moterimi bus dirbama individualiai.

Studijoje kurs ne tik vizualų grožį

„Moteris turi jaustis laiminga ir savimi pasitikėti. Labai svarbu, kad makiažas atitiktų vidinį damos grožį. Šioje studijoje ne tik puošimės, bet ir organizuosime edukacinius susitikimus, vyks diskusijų vakarai. Laikas, skirtas tobulėti dvasiškai ir gilinti savo žinias apie moters grožio subtilybes, pagerins moterų savijautą ir suteiks pakylėjimo jausmą“, – sako  Lina.

Senamiestis – vieta skleistis grožiui

Jau šešerius metus grožio industrijoje dirbanti makiažo studijos įkūrėja Lina Šimulytė teigia nebijanti rizikuoti. Nors uostamiesčio senamiestyje dėl aukštų patalpų nuomos kainų bei mažo žmonių srauto verslui išsilaikyti nelengva, tačiau senosios miesto gatvės, pasak Linos, kuria jaukumo erdvę ir grožį. Jos nuomone,  pasipuošusi moteris turi jaustis gerai ir  išėjusi iš „LiLi Make Up“ studijos.

„LiLi Make Up“ studija – jauki ir šilta, čia klientėms kuriama namų atmosfera.

Svečius stebino greituoju makiažu

„LiLi Make Up“ studiją atidarė renginių vedėjas ir šiuo metu TV projekto „Šok su manimi dalyvis“  Remigijus Žiogas. Renginio metu Lina pristatė keturis skirtingus makiažo tipus, juos demonstravo modeliai, bei susirinkusiuosius nustebino greituoju makiažu. Modelis buvo paruoštas per 15 minučių. „Skirdamos sau keletą minučių prieš veidrodį akcentuokite esmines detales. Makiažo pagrindas yra paryškinti antakiai, blakstienos ir lūpos“, – sakė Lina.

„LiLi Make Up“ makiažo studijoje bus mokoma įvairiausių makiažo subtilybių. Jas klientėms perteiks pati studijos įkūrėja L. Šimulytė. „Kiekviena moteris gali tapti kūrėja ir išmokti šio meno. Grožiui ir jo pamokoms skirtas laikas moteriai visada pravers“, - įsitikinusi Lina.

„LiLi Make Up“ makiažo studijos darbai ne kartą publikuoti aukštosios mados žurnaluose „Dark Beauty Magazine“, „Fashion & Beauty“ ir kituose.

Makiažo programos

Merginos ir moterys „LiLi Make Up“ studijoje kviečiamos tobulėti pagal 5 programas: vizažistas salone (10 dienų, 40 akademinių valandų); vizažistas - makiažo meistras (12 dienų, 48 akademinės valandos) + šukuosenų pamokos (2 dienos, 8 akademinės valandos), asmeninė makiažo pamokėlė (1 diena, 4 akademinės valandos), asmeninė makiažo pamokėlė grupėje iki  4 asmenų (3 dienos, 12 akademinių valandų); šukuosenos (2 dienos, 12 akademinių valandų).

Daugiau informacijos: https://www.facebook.com/LiveLifeMakeUp

Reklama

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder