Minijos gatvėje - išmanusis greičio matuoklis

Minijos gatvėje - išmanusis greičio matuoklis

Ilgą laiką ties Mokyklos gatvės viaduku greičio viršijimo atvejus fiksavęs išmanusis greičio matuoklis nuo šiol pažeidėjus fiksuos Minijos gatvėje, netoli susikirtimo su Kalnupės g.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos viršininko Mindaugo Džermeikos, nusiskundimų Minijos gatvėje sulaukta vasarą dėl naktinių greičio mėgėjų.

"Turėjome pakankamai daug nusiskundimų, ypač vasarą. Naktį toje vietoje gana greitai važiuodavo ir motociklų, ir automobilių vairuotojai. Iš Taikos prospekto tą "kultūrą" išgyvendinome. Tikėtina, kad dalis greičio mėgėjų persikėlė į Minijos gatvę. Gyventojai pradėjo skųstis dėl triukšmadarių", - sakė M. Džermeika.

Minijos gatvėje, ties Klaipėdos universiteto Socialinių mokslų fakultetu, prasideda leistinas greitis iki 70 km/val. Tad važiuojantiems Minijos gatve iš pietinės miesto dalies centro link, kirtus sankryžą, teks greitį kur kas sumažinti.

"Vakarų ekspresas" primena, kad išmanusis greičio matuoklis fiksuoja ne tik greitį, bet ir tai, ar transporto priemonė turi techninės apžiūros ir draudimo dokumentus.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder