MEZON skelbia geras naujienas Klaipėdai

MEZON skelbia geras naujienas Klaipėdai

MEZON – neribotų duomenų internetas skelbia geras naujienas Klaipėdos miesto gyventojams ir pristato dar greitesnį internetą bei pokyčių įkvėptą, specialiai klaipėdiškiams iš miesto simbolių sukurtą nuotaikingą ženklą.

„Klaipėda – vienas pirmųjų miestų, kuriame pristatome interneto MEZON naujieną. Čia pradedame teikti 4G LTE interneto paslaugas. Užtikrinę didesnį greitį bei kokybiškesnį interneto ryšį ir toliau siūlysime klientams neribotų duomenų internetą bet kuriuo paros metu. Klientai galės nevaržydami savęs bei nesibaimindami viršyti mėnesio sąskaitos naršyti mėgstamiausiuose interneto portaluose, žiūrėti video klipus, bendrauti so-cialiniuose tinkluose ar dalintis su draugais nuotraukomis tiek namuose, tiek mieste be jokio papildomo galvojimo apie skirtingų interneto tiekėjų sąskaitas ar nemokamų WiFi zonų paiešką.

Su MEZON internetu vartotojai neriboja savęs“, – teigia Artijanas Naruševičius, Klaipėdos regiono vadovas.

MEZON tiki, jog internetas yra margas, ryškus ir beprotiškas. Jis tapo gyvenimo kasdienybe, leidžiančią pasaulį ir jo miestus pamatyti kitomis akimis. Todėl ir į Klaipėdos miesto ryškiausius bruožus MEZON pažvelgė naujai.

„Klaipėda – strategiškai svarbus ir kiekvienam gyventojui žavus pajūrio miestas, žymus savo Jūros švente, delfinariumu, džiazo festivaliu ir muzikuojančiu meru. Būtent tokią matome šiuolaikinę Klaipėdą. Siekiame, kad kokybiškos interneto paslaugos taptų neatsiejama miesto vystymosi dalimi ir skatintų bendruomenės kūrybiškumą, nevaržytų pomėgių ar interesų, kitaip tariant įkvėptų klaipėdiškius „Pasileisti plaukus“, – pažymi A. Naruševičius.

MEZON dovanoja miestiečiams specialiai jiems sukurtą nuotaikingą ženklą iš Klaipėdos simbolių bei kviečia užsukti į MEZON tinklalapį (klaipeda.mezon.lt [1]) arba įmonės salonus, įsikūrusius S. Šimkaus g. 12 / H. Manto g. 9 ir Taikos pr. 61, ir daugiau sužinoti apie naujausius pasiūlymus.

Reklama

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder