Metams baigiantis - dar vienas dienos lankomumo rekordas

Metams baigiantis - dar vienas dienos lankomumo rekordas

Gruodžio 27-ąją dienraščio "Vakarų ekspresas" internetinio portalo www.ve.lt dienos lankomumo skaičiai vėl šovė į neregėtas aukštumas ir nuteikė labai optimistiškai. Praėjusį penktadienį mūsų portalo turiniu tik per vieną dieną domėjosi net 63. 802 lankytojai.

Turint galvoje, kad ir kiekvieną dienraščio numerį perskaito, arba pavarto po kelis skaitytojus, smagu pripažinti, kad vis dažniau būna dienų, kai beveik 100 tūkstančių ne tik Klaipėdos, ar Vakarų Lietuvos, bet ir šalies gyventojų susipažįsta su mūsų skelbiamu turiniu, naujienomis ir įžvalgomis.

Keletas kitų uostamiestyje save "naujienų portalais" ir "labiausiai nepriklausomais"  pasivadinusių portalų tokių skaičių nesulaukia net per mėnesį.

Dėkojame visiems dienraščio "Vakarų ekspresas" skaitytojams ir internetinio portalo www.ve.lt  lankytojams ir pažadame, kad ir toliau Jums visiems padedant, neužleisime lyderio pozicijų ir ieškosime temų, kurios Jums ir mums būtų aktualios ir įdomios.

2020-aisiais dienraštis "Vakarų ekspresas", kaip ir šiemet išeis penkis kartus: antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais.

Skirtumas tik toks, kad kitąmet labiau palepinsime savo prenumeratorius, nes jie jau penktadienį gaus ir šeštadienio savaitgalinį priedą "Vakarai".

Spaudos kioskuose jau nuo sausio 11-osios kiekvieną šeštadienį lauks naujoviškas, patrauklaus dizaino "Vakarų ekspreso" dienraščio savaitinis priedas "Vakarai" plius TV programa savaitei.

Skaitytojai, kurie spaudos kioskuose arba prekybos centruose nuolat nespėdavo nusipirkti šeštadienio "Vakarų ekspresą", nuo šiol tai galės padaryti bet kurią savaitės dieną.

Be to, kiekvieną "Vakarų ekspreso" prenumeratorių kas ketvirtį pasieks žurnalas "Vakarai", kuris ir toliau rašys ir pasakos apie tuos, kurie šalia...

Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad 2020-aisiais išauginome ištikimų prenumeratorių būrį ir jų šiuo metu turime daugiau, nei 2019-aisiais. 

Šiuo metu jau kuriama nauja mūsų internetinio portalo turinio valdymo sistema, kuria Jūs galėsite naudotis jau antrajame 2020-ųjų metų ketvirtyje.

Kitą savaitę mūsų redakcija persikels į naujas, moderniai įrengtas patalpas, tad netrukus savo artimiausių draugų ratą, tarp kurių būsite ir Jūs - mieli skaitytojai ir prenumeratoriai, pakviesime į Atvirų Durų Savaitę.

Taip pat netrukus, jau naujose patalpose, baigsime įrengti naują televizijos studiją, kurioje, tikimės, gims ne viena įdomi diskusija, politinė batalija ar šou laida.

Ačiū Jums mieli skaitytojai, prenumeratoriai, partneriai, reklamdaviai, draugai ir bičiuliai.

Ačiū už tai, kad jau 30 metų esate su mumis kartu. 

Ačiū visam mūsų šauniam kolektyvui už puikius rezultatus.

Ačiū už tai, kad Jūsų dėka, esame Vakarų Lietuvos lyderiai.

Linksmų, Kūrybingų, Sėkmingų Jums visiems 2020-ųjų!

Sveikatos, Laimės, Ramybės ir Svajonių išsipildymo!  

Dienraščio "Vakarų ekspresas" vyr. redaktorius Gintaras Tomkus.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder