Meras "Neptūnui": Klaipėda tiki Jumis!

Meras "Neptūnui": Klaipėda tiki Jumis!

Antradienio vakarą Klaipėdos krepšinio klubo „Neptūnas“ treniruotėje apsilankęs uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas miestiečių vardu išreiškė palaikymą klubo krepšininkams.

„Aplankiau šiandien mūsų „Neptūniečius“, padrąsinau, palinkėjau ryžto ir azarto bei užtikrintai patikinau – Klaipėda jus myli ir tikrai tiki jumis! Ir džiaugsme, ir rūpestyje – mes visada kartu!“, - vakar po apsilankymo „Neptūno“ treniruotėje teigė V. Grubliauskas.

Žinia, šiuo metu „Neptūno“ krepšinio klubas susiduria su didžiulėmis permainomis – praėjusią savaitę klubą paliko legionierius Jimmy Baronas, dėl vidinių taisyklių pažeidimų iš klubo buvo pašalinti Omaris Johnsonas bei Larry Drew, su klubu, savininkų sprendimu, turėjo atsisveikinti ir jo vadovas Osvaldas Kurauskas.

Dėl klube susidariusios situacijos ir to priežasčių, pirmadienį meras V. Grubliauskas buvo susitikęs su „Neptūno“ akcininkų atstovais. Susitikimo metu sutarta ateinančią savaitę surengti klubo valdybos susirinkimą, į kurį būtų pakviesti ir miesto vadovai.

Šį vakarą „KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės” ketvirtfinalyje „Neptūnas“ susitinka su Kauno „Žalgiriu“. Prieš varžybas meras V. Grubliauskas priėmė Kauno mero Visvaldo Matijošaičio mestą iššūkį ir pasižadėjo „Neptūno“ laimėjimo atveju tris pirmadienius iš eilės, 8.30 val. ryto, prie Kauno mero kabineto durų sugroti Klaipėdos himną: 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder