Melnragėje jūroje skendo vaikas

Melnragėje jūroje skendo vaikas

Trečiadienio vakarą Pirmosios Melnragės paplūdimyje tik per plauką išvengta skaudžios nelaimės - jūroje skendo vaikas, o jo gelbėti šoko mama, kuri nemoka plaukti.

Šiek tiek po 19 valandos į paplūdimį lėkė greitoji medicinos pagalba ir policijos pareigūnai.

Biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki "Vakarų ekspresui" sakė, kad jūroje skendo 12 metų vaikas. Tai pamačiusi, jo mama puolė gelbėti atžalos.

"Vaikas su mama maudėsi prie kranto, vaiką pagavo srovė, jis pasimetė. Mama ėmė šaukti, kad skęsta, ir puolė gelbėti, pati nemokėdama plaukti", - sakė pašnekovas. 

Greitai sureagavus gelbėtojams, abu žmonės buvo išgelbėti ir perduoti medikams. A. Siakki akcentavo, kad visada, kai ištraukiamas skęstantis žmogus, jis vežamas į ligoninę patikrinti.

Šiandien Melnragės ir Girulių paplūdimiuose buvo iškeltos raudonos vėliavos - draudžiama maudytis, o Smiltynėje - geltona vėliava, nes seklu, bangos nebuvo didelės, rimo vėjas ir jūra. Link vakaro Antrojoje Melnragėje ir Giruliuose jau buvo iškelta geltona vėliava, tik Pirmojoje Melnragėje liko kaboti raudona vėliava, draudžianti maudytis.

"Ten gilu, dugnas toks, kad yra pavojingiausias paplūdimys. Gelbėtojai leido bristi į jūrą tik prie kranto", - komentavo A. Siakki.

Pastaruoju metu daugiau skendimų Klaipėdos paplūdimiuose nebuvo, nes praėjusią savaitę buvo gana šaltas vanduo. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder