Mainų gatvėje ruošia vietą naujam pastatui

Mainų gatvėje ruošia vietą naujam pastatui

Klaipėdoje, visai šalia Šilutės prospekto, jau kurį laiką žmonių dėmesį traukia suverstos krūvos žvyro, plytelių, plytų. Miesto tvarkdariai sako išsiaiškinę, kad čia - ne šiukšlynas, o ruošiama vieta statyboms.

Jau kelias savaites miestiečių dėmesį traukia sklype Mainų g. 31, šalia Šilutės prospekto, suverstos krūvos senų šaligatvio plytelių, plytų, žvyro, medinių sijų dalių.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė teigė, kad šioje vietoje Savivaldybė nieko tvarkyti nesiruošia.

Viešosios tvarkos skyriaus Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Saulius Valiulis sakė, kad vaizdas patraukė ne tik miestiečių, bet ir skyriaus specialistų dėmesį.

"Mūsų žmonės matė tą dalyką, fiksavo. Ten ir medžiai yra pjaunami", - sakė S. Valiulis.

Pašnekovas sakė, kad pavyko išsiaiškinti tai, kad sklypas yra privatus, o jame planuojamos statybos, todėl ten ir suverstos krūvos plytų ir žvyro.

"Ten yra privatus žemės sklypas, kurio savininkas šiuo metu yra išvykęs į užsienį. Tačiau kalbėjomės su sklypo savininko žmona. Ji sakė, kad baigiamas projektas, ten bus statomas kelių aukštų komercinės paskirties pastatas. Dabar ruošiamas gruntas ir ruošiamasi statyboms", - komentavo S. Valiulis.

Specialistas sakė išgirdęs ir tai, kad statybas jau planuota pradėti, bet užtruko projektavimas, projektų derinimas, todėl atliekų krūvos ir guli. S. Valiulis patikino, kad kai tik sklypo savininkas grįš iš užsienio, su juo bus susitikta ir pasikalbėta apie situaciją.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder