"Lidl" Klaipėdos šiaurėje dar nesikuria

"Lidl" Klaipėdos šiaurėje dar nesikuria

Klaipėdoje, ties Šiaurės prospekto ir Rokiškio gatve, darbininkams pradėjus stumdyti žemes, pasigirdo kalbų esą toje vietoje turėtų išdygti dar vienas "Lidl" prekybos centras. Tačiau prekybininkai tokius gandus neigia.

"Tiesiog paprašė, kad išlygintume aikštelę", - lakoniškai paaiškino vakar minėtoje teritorijoje plušėję vyrai.

Tačiau jie negalėjo pasakyti, kodėl stumdomos žemės ir kas toje vietoje turėtų atsirasti.

Klaipėdos savivaldybės administracijos Statybos leidimų poskyrio vyriausiosios specialistės Žibutės Lidžuvienės duomenimis, statybos leidimas teritorijoje prie Šiaurės prospekto bei Rokiškio gatvės sankryžos nėra išduotas.

"Jei žemės stumdomos privačiai suformuoto sklypo teritorijoje, statybos leidimo kol kas ir nereikia. Tačiau dėl visa ko aš nuvažiuosiu patikrinti", - kalbėjo valdininkė.

Jos žiniomis, toje vietoje tikrai turėtų išdygti naujas prekybos centras, tačiau esą tikrai ne "Lidl" ar kurio nors kito Lietuvoje žinomo maisto prekėmis prekiaujančio tinklo.

"Girdėjau, kad toje vietoje gali būti pastatyta nedidelė elektros prekių parduotuvė. Bet ši informacija taip pat tik gandų lygio", - nuogirdomis dalijosi Ž. Lidžuvienė.

Kad šalia Rokiškio gatvės greitu laiku neišdygs "Lidl" prekybos centras, patvirtino ir bendrovės atstovė Valerija Lebedeva.

"Jūsų minimos statybos nėra vykdomos mūsų bendrovės. Šiuo metu Klaipėdoje baigiame įrengti "Lidl" parduotuvę Smiltelės gatvėje. Apie planuojamą jos atidarymą informuosime netrukus", - minėjo V. Lebedeva.

Pasiteiravus, ar šio tinklo prekybos centro sulauks ir šiaurinės Klaipėdos miesto dalies gyventojai, "Lidl" atstovė buvo lakoniška: "Mūsų bendrovei įdomi ir šiaurinė miesto dalis."

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder