"Laikraščio skaitymas - šeimos ritualas"

"Laikraščio skaitymas - šeimos ritualas"

Klaipėdos koncertų salės direktorė Danutė Žičkuvienė - viena ištikimiausių "Vakarų ekspreso" skaitytojų, jį skaitanti nuo pirmųjų jo dienų, jau 25-erius metus.

Darbo dienomis ji dienraštį skaito darbe Klaipėdos koncertų salėje, o šeštadieniais laukia laikraščio namuose.

"Laikraščio skaitymas su puodeliu kavos - tai mūsų šeimos šeštadienio ritualas. Jaučiu didelį malonumą skaityti būtent popierinį laikraštį, kvepiantį spaustuvės dažais, nors darbo dienomis peržiūriu naujienų srautą ir interneto portale", - sako pokalbininkė.

D. Žičkuvienė "Vakarų ekspresą" skaito nuo pirmojo puslapio, nes jai įdomiausios ir svarbiausios miesto aktualijos. Prisipažįsta, jog darbo dienomis ne visada nuosekliai perskaito visus straipsnius, o kartais sąmoningai atideda laikraštį vakarui, kai turės daugiau laiko.

"Pavyzdžiui, šiandien mano vakaro skaitiniu tapo interviu su mūsų įstaigoje dirbančiu Klaipėdos kamerinio orkestro vadovu Mindaugu Bačkumi", - džiaugėsi D. Žičkuvienė.

Koncertų salės vadovei "Vakarų eksprese" aktualiausia kultūros tematika.

"Visada laukiu ir skaitau "Kultūros uosto" priedą, kuriame būna labai įdomių interviu su kultūros ir meno žmonėmis, pateikiama aktuali informacija apie mieste vykstančius renginius. Taip pat visada labai įdomu paskaityti, kas mieste statoma, planuojama, kas bus naujo, straipsniai, kurie formuoja ir stiprina klaipėdiečio identitetą, miesto bendruomenę. Iš laikraščio laukiu kuo daugiau pozityvių naujienų, man neįdomūs kriminalai ir nesinori skaityti blogų žinių", - sako D. Žičkuvienė.

Informacija

Visiems Jums, mieli skaitytojai, norime priminti, kad šiuo metu iki pat birželio 30 d. "Vakarų ekspresą" 2016-iesiems galite užsisakyti už mažiausią kainą - 39 eurus (134,66 Lt).
Šis pasiūlymas galioja gyvenantiems Klaipėdoje ir Vilniuje. Prenumerata priimama dienraščio redakcijoje, M. Mažvydo al. 3, tel. (8 46) 411314, 420096, ir Klientų aptarnavimo centre PC "Akropolis" (Taikos pr. 61, Vokiečių al., prie centrinio įėjimo), tel. 8 650 51131. Sostinės gyventojai dienraštį gali užsisakyti A. Smetonos g. 2 (5 kabinete), tel. (8 5) 212 18 05, 212 33 44. Prenumeruoti galima ir internetu www.ve.lt/prenumerata.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder