Laikinasis tiltelis - kaip čia buvęs

Laikinasis tiltelis - kaip čia buvęs

UAB „Viadukas“ darbuotojai, atliekantys Pilies tilto remonto darbus, dirbdami beveik mėnesį pastatė laikinąjį tiltelį per Danės upę pėstiesiems ir dviratininkams, kuris sujungė Šiaurinį ir Pietinį ragą. Statybininkai darbus baigė praeitą ketvirtadienį. Tačiau tiek jų, tiek Klaipėdos miesto savivaldybės atstovai tikino, kad žmonės šį savaitgalį laikinuoju tilteliu dar negalės naudotis, nes nebus spėta sutvarkyti visą dokumentaciją, pripažinti objektą tinkamu naudoti.

Buvo sakoma, kad šį savaitgalį klaipėdiečiai galės eiti remontuojamu Pilies tiltu, tad jokių problemų norintiems lankytis įvairiuose tiek vienoje, tiek kitoje Danės upės pusėje vykstančiuose šventiniuose renginiuose problemų kilti neturėtų. O laikinuoju tilteliu bus galima naudotis tik šio mėnesio pabaigoje. Tik tada, kai bus leista naudotis laikinuoju pėsčiųjų ir dviratininkų tilteliu, jiems bus uždrausta eiti Pilies tiltu dėl tęsiamų remonto darbų.

Tačiau šeštadienį žmonės puikiausiai jau naudojosi laikinuoju tilteliu. Ir ne vienam klaipėdiečiui, uoliai lankiusiam renginius, tai palengvino gyvenimą.

Ir nežinia, ar ėjusieji laikinuoju tilteliu darė nusižengimą, ar tiesiog miesto valdžia su statybininkais rado saliamonišką sprendimą. Juo labiau kad pačiam laikinajam tilteliui klaipėdiečiai jokių pretenzijų neturėjo.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder