Krepšininkas "paslydo" ant vyno

Krepšininkas "paslydo" ant vyno

LKL - ne NBA. Ir ne tik dėl krepšininkų bei pačios lygos pajėgumo, bet ir dėl atsakomybės visiems sporto gerbėjams. Tai puikiausiai įrodė neblaivaus prie vairo įkliuvusio „Neptūno“ žaidėjo Deivido Gailiaus atvejis.

Praėjusį šeštadienį Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai naujajame Lietuvos krepšinio lygos čempionate iškovojo antrąją pergalę, kai labiau nei įtikinamai įveikė „Mažeikius“. Šalies vicečempionų gretose išsiskyrė metų sutartį su gimtojo miesto ekipa turintis D.Gailius. 26 metų 200 cm ūgio krepšininkas pelnė 14 taškų ir tarp nugalėtojų buvo trečias pagal rezultatyvumą.

D.Gailius pergalę atšventė kartu su žmona. Tai paaiškėjo jau sekmadienio naktį. Apie 2.04 val. jo vairuojamą „Mercedes-Benz“ pareigūnai sustabdė Taikos prospekte. Policininkų dėmesį krepšininko automobilis patraukė dėl to, kad jis namo su žmona važiavo per greitai - leistiną greitį viršijo 20 km/h.

Be to, alkotesteris parodė lengvą girtumo laipsnį - 0,52 alkoholio promilės. Sportininkas teisinosi, kad vakarodamas su žmona išgėrė tik vyno taurę.

Pastaroji krepšininkui gali kainuoti labai brangiai - 1000-1500 litų baudą ir vairuotojo pažymėjimo atėmimą 12-18 mėnesių.

Nors pasaulyje įprasta, kad save ir sirgalius gerbiančios sportinės organizacijos iš karto reaguoja į tokius garbės nedarančius sportininkų poelgius, tiek sekmadienį, tiek vakar LKL tylėjo. Paklaustas, ar tai ruošiasi daryti „Neptūnas“, klubo vadovas Osvaldas Kurauskas pareiškė, kad šiam įvykiui apskritai skiriama per daug dėmesio. Pats D.Gailius vakar dienraščiui „Vakaro žinios“ tvirtino nieko nekomentuosiantis, nes neturi tam laiko.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder