Klaipėdos pramonininkų asociacija išsirinko naują prezidentą

Klaipėdos pramonininkų asociacija išsirinko naują prezidentą

Klaipėdos pramonininkų asociacijos (KPA) nariai išrinko naują prezidentą. Juo tapo VMG Holdings Ltd direktorius Egidijus Mockus, pakeitęs du metus asociacijai vadovavusį Darių Butvydą.

„Šiandien verslui laikytis išvien, burtis, palaikyti vieniems kitus, ieškoti sprendimų ir dialogo tiek su miesto, tiek su šalies valdžia, aktyviau dalyvauti kuriant įstatymus yra labai svarbu. Asociacija turi savo atstovus ne vienoje svarbioje institucijoje, yra miesto Ekonominės plėtros strategijos partnerė. Reikia toliau plėsti bendradarbiavimą, atstovaujant verslo interesams Klaipėdos krašte“, – sako naujasis KPA prezidentas E.Mockus.

Dvejus metus asociacijai vadovavęs Darius Butvydas džiaugiasi, kad KPA šiandien yra viena stipriausių verslo visuomeninių organizacijų mieste, kad jos nariai aktyviai įsitraukę ir verslui atstovauja daugiau nei dešimtyje institucijų, tokių kaip Regionų plėtros taryba, Klaipėdos ekonominės plėtros taryba, Klaipėdos miesto trišalė taryba ir kt.

KPA vienija per 50 socialiai aktyvių Klaipėdos krašto įmonių nuo uoste ir LEZ įsikūrusių pramonės, transporto bendrovių iki bankų atstovybių ir advokatų kontorų. Būdama aktyvia Lietuvos pramonininkų konfederacijos nare, naudojasi galimybe dalyvauti įstatymų aktualių pramonei ir verslui kūrime LR Vyriausybėje ir Seime.

Jau 30 metų veikianti asociacija ne tik atstovauja narių interesams Klaipėdos ir Lietuvos valdžios institucijose, telkia verslą ir bendruomenę pilietinės visuomenės kūrimui, skatina atsakingo verslo plėtrą, siekia efektyvesnio verslo ir mokslo bendradarbiavimo, todėl džiaugiasi, kad asociacijos nariais neseniai tapo ir Klaipėdos universitetas.

KPA administracijos direktorė Jolanta Juškevičienė

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder