"Klaipėdos naftoje" lankėsi oficiali Baltarusijos delegacija

"Klaipėdos naftoje" lankėsi oficiali Baltarusijos delegacija

Šiandien Baltarusijos Užsienio reikalų viceministro pavaduotojas Aleksandras Gurjanovas ir jo vadovaujama delegacija lankėsi AB „Klaipėdos nafta“.

Bendrovės vadovybė Baltarusijos delegacijos narius supažindino su „Klaipėdos nafta“ vykdoma veikla ir krovos galimybėmis, įgyvendintu Suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalo projektu bei perspektyviniais infrastruktūros projektais, aptarė abipusio bendradarbiavimo galimybes.

„Baltarusija – svarbus naftos krovos partneris. Šiuo metu bendrovė bendradarbiauja su Baltarusijos naftos perdirbimo kompanija BNK, kurios naftos krovinių srautai per bendrovės terminalą pastebimai didėja. Tai įrodo, jog abipusis šalių bendradarbiavimas yra nuolat stiprinamas su siekiamybe ateityje bendradarbiavimo galimybes dar labiau didinti“, - sako Mantas Bartuška, AB „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius.

AB „Klaipėdos nafta“ vadovas teigė, jog įvykęs vizitas ir susitikimas – dar viena galimybė stiprinti naudingus ryšius su kaimynine šalimi tiek politiniame, tiek verslo segmentuose, siekiant vieningo tikslo - didinti Lietuvos ir Baltarusijos ekonominį bei prekybinį bendradarbiavimą.

Valstybei priklauso 72,32 proc. „Klaipėdos naftos“ akcijų.

Prisegtuke AB „Klaipėdos nafta“ fotografijos: Baltarusijos delegacijos vizitas AB „Klaipėdos nafta“.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder