Klaipėdos autobusų parke - naujas pirkinys

Klaipėdos autobusų parke - naujas pirkinys

UAB "Klaipėdos autobusų parkas" (KlAP) ir toliau laikosi taisyklės keleivius tarpmiestiniais reisais vežioti aukščiausios klasės autobusais, atitinkančiais komfortiškiausių kelionių reikalavimus.

Tam skirtas ir naujausias bendrovės pirkinys - šią savaitę uostamiestį pasiekęs 4 žvaigždučių "Setra 415 HDH" autobusas. Šį kelerių metų senumo turistinės klasės lainerį klaipėdiečiai įsigijo neseniai apsilankę kasmetinėje Ulmo mieste Vokietijoje rengiamoje autobusų mugėje.

"Pirkdami autobusus visada stengiamės investuoti tik į tokią techniką, kuri atitinka aukščiausius aptarnavimo standartus. Mūsų strategija paprasta - tolimasis susisiekimas turi garantuoti nepriekaištingą saugumą bei kokybę, todėl ir renkamės tokius autobusus, kurie patenkintų išrankiausių klientų poreikius. Naujasis autobusas - taip pat ne išimtis. Jis - techniškai nepriekaištingas, todėl jau šiomis dienomis jį įregistruosime ir pradėsime naudoti", - džiaugiasi Jelizaveta Daugininkienė, KlAP generalinė direktorė.

Padidinto komforto "Setra 415 HDH" turi 46 vietas - keliomis mažiau nei žemesnės klasės autobusai, o tai garantuoja daugiau erdvės keleiviams. Autobuse yra ir didesnės talpos bagažinės, tolimoms kelionėms privalomas tualetas bei virtuvėlė su karštu vandeniu, garso bei vaizdo technika. Taip pat - ir nemokamą interneto ryšį, nes KlAP yra viena iš dviejų pervežimo bendrovių Lietuvoje, savo klientams galinčių autobusuose pasiūlyti nemokamą bevielį internetą.

Naujasis pirkinys pirmiausia važinės tarpmiestiniais maršrutais, nors Europoje paprastai tokio lygio autobusai tarp vienos valstybės miestų nekursuoja. Net prie komforto pripratę vokiečiai stebisi, jog tik Lietuvos vežėjai tarp miestų keleivius veža turistinės klasės autobusais.

"Mūsų logika tokia - būtų per didelė prabanga padidinto patogumo techniką naudoti tik 3-4 mėnesius per metus, kai yra turizmo sezonas ir populiarūs užsakomieji reisai. Kita vertus, vasarą, kai padaugėja turistų iš užsienio, Klaipėdą aplankančių kruizinių laivų keleivių, šiuos autobusus naudojame būtent tiems užsakomiesiems reisams. Autobusai - mūsų pagrindinis įrankis ir pajamų šaltinis, tad stengiamės šią techniką išnaudoti maksimaliai naudingai. Aš, kaip pervežimų vadovas, džiaugiuosi, kai matau tuščią mūsų parko kiemą - tai reiškia, kad visi autobusai ir vairuotojai dirba", - sako Vaidas Ramanauskas, KlAP Pervežimų skyriaus vadovas.

Šiuo metu įmonė turi maždaug turi tris dešimtis tolimojo susisiekimo priemonių, daugiau nei 10 jų - padidinto komforto. Parko garažai kasmet vidutiniškai atnaujinami bent dviem naujais autobusais, tad 2015-ieji - ne išimtis. Be naujosios "Setros", šiemet bendrovę turėtų pasiekti dar kelios transporto priemonės.

"Tai - investicija ne tik į įmonės techniką. Tai - investicija į mūsų klientus", - reziumuoja J. Daugininkienė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder