Klaipėdoje vyks "Jaunųjų ugniagesių šventė"

Klaipėdoje vyks "Jaunųjų ugniagesių šventė"

Užgesinti ugnį, išgelbėti iš gaisro liepsnų nukentėjusį žmogų, paruošti visą ugniagesio gelbėtojo įrangą darbui – šios ir kitos užduotys birželio 1-ąją lauks jaunųjų ugniagesių, kurie dalyvaus moksleivių bei Žemaitijos zonos jaunimo ugniagesybos sporto varžybose „Akropolio“ taurei laimėti.

„Jaunųjų ugniagesių gretos plečiasi – pirmą kartą dėl taurės kovos ne tik Klaipėdos moksleiviai, bet ir jų vyresni draugai - jaunimo komandos iš Šiaulių, Tauragės, Kelmės ir Klaipėdos“, - pasakoja Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Visas užduotis jaunieji ugniagesiai atliks naudodami profesionalią gaisrininkų įrangą, o rungtys bus labai artimos tikroms situacijoms. Jaunųjų ugniagesių kovos prie „Akropolio“ prasidės trečiadienį, 12 val., o geriausias komandas išrinks profesionalių gaisrininkų komisija.

Varžybų metu „Akropolio“ lankytojai turės galimybę iš arti pamatyti bei susipažinti su ugniagesių gelbėtojų naudojama technika, darbo specifika, o po varžybų bus galima stebėti kaip gesinamas tikras degantis automobilis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder