Klaipėdoje ties molu apsivertė jachta, du žmonės dingę

Klaipėdoje ties molu apsivertė jachta, du žmonės dingę

Šeštadienio popietę Klaipėdoje, Melnragės paplūdimyje, jūra į krantą išmetė sudužusią jachtą. Gelbėtojams teko gaivinti moterį, vienas vyras taip pat pasiekė krantą, o dėl dar dviejų dingusių vyrų vykdoma paieška. Paiešką sunkina ir tai, kad esant stipriam vėjui negalima pasinaudoti vandens transportu, todėl žmonių ieško tik sraigrasparnis.

Audringa jūra šeštadienio popietę į krantą išmetė jachtą. Kaip naujienų portalą lrytas.lt informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, apie 14 val. 04 min. buvo gautas pranešimas, kad žmogus iš Klaipėdoje esančio namo mato, kaip Melnragės paplūdimyje, ties Šiauriniu molu iš jachtos iškrito du žmonės. 

Jachtos virvėse buvo įsipainiojusi moteris. Ją iki gelbėtojų atvykimo išlaisvino žmonės, medikai ją atgaivino. Krantą pasiekė ir vyras, o dar du vyrai, tarp jų ir jachtos kapitonas, vis dar ieškomi. 

Paieškai pakeltas sraigtasparnis, gelbėtojai paplūdimyje važinėja su keturračiu ir ieško dingusių vyrų.


Papildyta

Rastas nuskendęs jachtos kapitonas. (Delfi.lt) Ieškoma paskutinio įgulos nario.


16:20. Vėliau dar pranešta, kad iš kitos jachtos iškrito trys žmonės.

„Tie trys asmenys kaip ir išgelbėti, o jachta dreifuoja jūroje“, – BNS sakė Karinių jūrų pajėgų atstovas Ramūnas Kažerskas.


16:44. Antrojoje jachtoje "Esox" yra likę trys žmonės, kuriuos norėjo gelbėti jachta "Extreme", tačiau ji negalėjo to atlikti dėl blogų oro sąlygų. Šiuo metu karinių oro pajėgų sraigtasparnis pildosi kuro atsargas, kad galėtų išgelbėti likusius žmones jachtoje.

 


16:55. Antroje jachtoje likę trys žmonės išgelbėti

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder