Klaipėdoje šurmuliavo paroda "Vestuvės ir šventės 2016"

Klaipėdoje šurmuliavo paroda "Vestuvės ir šventės 2016"

Penktadienį ir šeštadienį Klaipėdoje,  Michealsen centre, praūžė jau tradicine tapusi paroda „Vestuvės ir šventės 2016“. Abi dienas čia skambėjo koncertai, vyko seminarai, kūrybinės dirbtuvės ir, žinoma, mugė, kurioje įspūdingus savo stendus buvo paruošę gausus parodos dalyvių būrys.

Nesuklystume teigdami, kad žmonės, apsilankę parodoje ir susirinkę jiems naudingų kontaktų, galėtų suorganizuoti savo šventę nuo A iki Z. Juk čia buvo galima susipažinti ir gyvai pabendrauti su vestuvių ir kitų švenčių kūrėjais, organizatoriais, planuotojais, dekoratoriais, dizaineriais, fotografais, rūbų bei skanėstų kūrėjais, juvelyrais, floristais, įvairių pramogų rengėjais, kelionių organizatoriais ir kitais savo srities profesionalais.

Šiemet parodos lankytojus stebino gausi seminarų apie veidoskaitą, makiažą, povestuvines keliones ir kt. programa, kūrybinės dirbtuvės, kuriose lankytojai buvo mokomi dekoruoti vestuvinį albumą, bei, žinoma, muzikinė programa Poilsio zonoje, kurioje skambėjo gausi kamerinės ir populiariosios muzikos programa.

„Didžiuosius atlikėjus juk matome televizijos ekranuose, na, o čia mes norėjome parodyti kitokius atlikėjus, labiau tinkančius krikštynoms, vestuvėms. Įdomu, jog šiemet dalyviai galėjo rasti 5D stendą, kuriame buvo raginami išbandyti akinius, nukeliančius į kitokią realybę“, - ypatingą parodos akcentą įvardijo viena iš renginio organizatorių Lina Samoškaitė.

Savo įspūdžiais pasidalino ir parodos lankytojai. “Mane į šią parodą pasikvietė sesuo. Viskas čia įdomu ir gražu, ypač papuošalai. Jau spėjau įsigyti auskariukus. Su seserimi susirinkome ir įvairių švenčių rengėjų kontaktų. Žodžiu, vaikštom, žiūrim, domimės…” – šypsojosi Danguolė.

“Šiuo metu labai liūdna, kadangi nėra žmonių. Mano vyras šiuo metu akordeonu groja ant scenos, tačiau, deja, lankytojų nėra”, - sakė kita parodos lankytoja.

“Nors, manau, šiemet, palyginus su praėjusiais metais, visko čia daug mažiau, tačiau stendai labai gražūs. Ypač man patiko gėlių puokštės. Atėjau čia apsižvalgyti, nes kartu su vyru mes taip pat organizuojame šventes”, - įspūdžiais dalinosi Gintarė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder