Klaipėdoje - net du kruiziniai laivai

Klaipėdoje - net du kruiziniai laivai

Paskutinę šio mėnesio dieną (birželio 30 d.) Klaipėdoje lankysis net du kruiziniai laivai – kruizinei linijai „Oceania Cruises“ priklausantis 239,30 m ilgio laivas „Marina“ bei „Princess Cruises“ linijoms priklausantis 181 m ilgio laivas “Ocean Princess”.

Antrą kartą šį sezoną Klaipėdoje besisvečiuojantis kruizinis laineris “Marina” į Klaipėdą atplukdys 1223 turistus bei 771 įgulos narį. Kruizą po Baltijos jūros šalis pasirinko turistai iš 42 šalių, iš kurių didžioji dauguma – turistai iš JAV, Didžiosios Britanijos, Honkongo, Australijos, Kanados ir kitų šalių. Kruizinis laivas bus švartuojamas prie Centrinio Klaipėdos terminalo krantinės.

660 turistų į Klaipėdos uostą atvyks kruiziniu laivu „Ocean Princess“. Didžioji dauguma taip pat turistai iš JAV, Didžiosios Britanijos, Kanados, Australijos, Meksikos bei Italijos. Laivas bus švartuojamas prie kruizinių laivų krantinės.

Daugiau nei 1100 turistų iš abiejų laivų pasirinko įvairias ekskursijas. Tarp laivo „Marina“ keleivių populiariausios ekskursijos į Palangą, Juodkrantę, Klaipėdą, Šaltojo karo muziejų bei Lapių kaimą, o „Ocean Princess“ keleiviai rinkosi ekskursijas Klaipėdoje bei į Kretingą, Palangą, ekskursiją į „Švyturio“ alaus daryklą.

Laivai Klaipėdos uoste bus nuo 8.00 val. iki 17.00 val. Teatro aikštėje svečių lauks liaudies amatų jomarkas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder