Klaipėdoje - "Motobrolio paramos ralis 2013"

Klaipėdoje - "Motobrolio paramos ralis 2013"

Asociacija "Lietuvos motociklistų klubas" (LMK) šį savaitgalį kviečia dalyvauti tradiciniame LMK paramos ir simboliniame motociklininkų sezono uždarymo renginyje "Motobrolio paramos ralis 2013“, kuris pirmą kartą finišuos Klaipėdoje.

Šio ralio tikslas - surinkti paramą avarijoje nukentėjusiam motobroliui bei suteikti jam taip svarbų moralinį palaikymą.

"Parodykime motociklininkų vienybę ne tik smagiose kelionėse, bet ir ištikus bėdai. Tai ne greičio, ištvermės ar tikslumo ralis, tai - geros valios renginys", - skelbia organizatoriai.

Parama bus renkama sumokant dalyvio "bako mokestį" prieš ralio startą Vilniuje. Suma lygi pinigų kiekiui, reikalingam užpildyti motociklo baką degalais. Be abejo, galima paremti ir didesne suma.

Surinkta parama bus sudėta į simbolinį benzino kanistrą, kuris, atvykus į finišą Klaipėdos kruizinių laivų terminale (šeštadienį, maždaug 16 val.), bus perduotas avarijoje nukentėjusiam motobroliui.

Šiemet ralio herojumi tapo 33 m. klaipėdietis Valdas Kinčius. Vaikinas motociklais domėjosi nuo 17 metų, aktyviai jais važinėjo bei 2004 m. pradėjo dalyvauti motociklų žiedinėse lenktynėse. Tais pačiais metais Pabaltijo čempionate užėmė 2-ąją vietą, kitais metais startavo „SuperSport“ klasėje, jam puikiai sekėsi. 2008 m. balandžio 28 d. vyko Pabaltijo čempionato I etapas "Nemuno žiede". Ten ir įvyko lemtinga avarija. 5-ame rate motociklas virto. Medikai nustatė dviejų stuburo slankstelių lūžį, vaikino judėjimas tapo įmanomas tik su vežimėliu.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder