Klaipėdiečiai jau gali džiaugtis perkelta vaikų žaidimo aikštele

Klaipėdiečiai jau gali džiaugtis perkelta vaikų žaidimo aikštele

2020 m. birželio 8 d. vyko asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ vaikų žaidimo aikštelės „Supermiestas“ atidarymo ceremonija Girulių miške už Dragūnų kvartalo. Tuo pat metu paminėta ir asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ vasaros sueiga.

Dar iki renginio pradžios susirinkusiems ir mėlyna spalva pasipuošusiems dalyviams net nekilo abejonių, kad vaikų žaidimo aikštelė perkelta į tikrai teisingą vietą: nors oras nebuvo tądien itin šiltas ir dangus buvo apniukęs, bet aikštelėje žaidė vaikai, vyko treniruotė.

„Klaipėda vėl turi savo „Supermiesto“ vaikų žaidimų aikštelę!“ – iškilmingą jos atidarymą pradėjo asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ prezidentas Remigijus Žiogas. Jis padėkojo prodiuseriui Gintarui Bendžiui, kurio vedama Klaipėdos komanda televizijos projekte Lietuvos supermiesto titulą laimėjo net du kartus! Gintaras Bendžius taip pat pasveikino klaipėdiečius ir pasidžiaugė, kad aikštelės įrenginiai, kurie jau tarnauja ne vienus metus, taip mėgstami ir tausojami miestiečių.

MMK vaikų žaidimo aikštelės “Supermiestas” idėja perkelti ją į Dragūnų mišką kilo aktyviam klaipėdiečiui Aurimui Mockui: jis atliko visus derinimo, perkėlimo, organizavimo darbus ir labai džiaugiasi, kad nauja vieta jau tapo dar vienu vaikų traukos objektu Klaipėdos mieste.

Puoselėjant tradicijas MMK Prezidentų klubo narys Gintaras Bendžius, prodiuseris Mindaugas Bendžius, MMK asocijuotas narys Aurimas Mockus ir MMK prezidentas Remigijus Žiogas perkirpo mėlyną kaspiną ir oficialiai atidarė MMK žaidimo aikštelę „Supermiestas“ kviesdami jau nekantraujančius vaikus žaisti.

Į MMK vaikų žaidimo aikštelės „Supermiestas“ atidarymą atvyko Klaipėdos krepšinio klubo „Neptūnas“ kapitonas Simas Galdikas. Jis aikštelės įkūrėjams ir jos perkėlimo organizatoriams padovanojo po krepšinio kamuolį su visos BC „Neptūnas“ komandos narių parašais.

Tuo šventinė ceremonija nesibaigė – šioje simbolinėje vietoje į asociaciją „Mano miestas Klaipėda“ buvo priimti nauji asocijuoti nariai tai BC „Neptūno“ kapitonas Simas Galdikas, aktyvūs klaipėdiečiai Laurynas Šimkus ir Ernestas Monginas. Jiems visiems MMK prezidentas Remigijus Žiogas įsegė asocijuoto nario ženkliukus.

Renginio metu buvo pasirašytos net trys socialinių partnerysčių sutartys. Pirmuoju asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ socialiniu partneriu tapo asociacija „Gyvenk“, atstovaujama Aurimo Pakščio ir kviečianti klaipėdiečius į nemokamas sporto treniruotes. Antroji sutartis pasirašyta su agentūra UAB „Creators 76“, atstovaujama Mariaus Tumšio, kuris negailėjo gražių žodžių asociacijai „Mano miestas Klaipėda“ ir skatino aktyvius klaipėdiečius jungtis prie gerų darbų Klaipėdai.

Trečioji sutartis buvo pasirašyta nuotoliniu būdu su projekto „Klaipėda, aš su tavim“ iniciatoriais – deja, renginio metu tik prezidentas Remigijus Žiogas uždėjo parašą. Šio projekto sumanytojai gyvena užsienyje, jie negalėjo atvykti į Lietuvą dėl paskelbto karantino. Prezidentas Remigijus Žiogas pasidžiaugė, kad yra užsienyje gyvenančių lietuvių, kurie myli mūsų miestą Klaipėda ir garsina jį visame pasaulyje. Jis patikino, kad sutartis jau netrukus pasieks projekto „Klaipėda, aš su tavimi“ įkūrėjus.

Galiausiai akimirkos įamžintos bendroje fotografijoje, siunčiant žinią visiems klaipėdiečiams jungtis prie gražių mūsų miesto iniciatyvų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder