Klaipėdą nuprausė stiprus lietaus dušas

Klaipėdą nuprausė stiprus lietaus dušas

Antradienio pavakarę įkaitusią Klaipėdą atgaivino intensyvi liūtis. Per trumpą laiką iš daugaus paplūdo didelis kiekis lietaus, šiek tiek patvino kai kurios miesto gatvės.

Į orų permainas reagavo ir Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, socialiniame tinkle paskelbęs tokį tekstą:

„Lietus Klaipėdoje, tikrai turim visokios patirties, o ir rimtų pamokų taip pat. Toks vaizdas pro manojo kabineto langą įkvepia “įkvėpti” visas tarnybas bei žinybas budėti padidinto budrumo rėžimu. Tikėtis malonių iš dangaus galima, bet būti pasiruošus netikėtumams ir gamtos “kaprizams” - būtina! Juo labiau, kad jau ir porą žaibiškos vėtros nulaužtų medžių turime... Keiskimės ir dalinkimės informacija, kad bet kokiai gamtos “išdaigai” turėtume operatyvų, rimtą ir adekvatų atsaką.“

Pasak sinoptikų, po liūčių vėl sulauksime tropinių karščių. Nuo lietaus pavyks pailsėti trečiadienį, o ketvirtadienį vėl galime sulaukti lietaus, tiesa, trumpalaikio.

Trečiadienio naktį drėgmės sumažės. Oras atvės iki 17–20 laipsnių. Dieną bus karšta – pietų Lietuvoje nuo 27 iki 30 laipsnių. Gausesnio lietaus neprognozuojama.

Ketvirtadienio naktį bus šilta ir sausa. Dieną daug kur palis, gali sugriaudėti perkūnija. Kaitins 26–30 laipsnių karštis.

Savaitgalį orai mažai keisis: lietus neišplis, palis tik kai kur, bet gali nugriaudėti perkūnija. Išliks labai šilta.

Janonio gatvė po lietaus

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder