Kiemą pavyko suremontuoti tik padedant policininkams

Kiemą pavyko suremontuoti tik padedant policininkams

Daugiabučių namų kiemuose palikti automobiliai gali trukdyti kiemų remonto darbams. Su tokia problema vakar susidūrė uostamiesčio Kretingos gatvės 19 namo gyventojai. Tam, kad jų kiemas būtų suremontuotas laiku, teko iškviesti policijos pareigūnus.

Į "Vakarų ekspreso" redakciją kreipėsi sunerimę minėto namo gyventojai. Vakar jų kieme turėjo vykti dangos tvarkymo darbai, tačiau kaip tik toje vietoje stovėjo palikti nežinia kieno keli automobiliai.

Pasak į redakciją skambinusių gyventojų, jie kreipėsi pagalbos ir į policiją, kad ši padėtų pašalinti trikdžius, tačiau esą pareigūnai atsakė neturintys teisės išvežti iš kiemo automobilių, jei jie stovi leistinoje vietoje ir nepažeidžia Kelių eismo taisyklių.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Irena Nachčiunova pranešė, kad viskas išsisprendė - policija padėjo surasti darbus trukdžiusių automobilių savininkus.

"Paprastai tokių problemų kyla labai retai, nes kiemai retai kada asfaltuojami ištisine danga. Dažniausiai kiemus tik lopome, tad retas atvejis, kai paliktas automobilis stovi tiesiai ant duobės", - sakė ji.

Tą patį patvirtino ir kiemus tvarkančios bendrovės "Lemminkainen Lietuva" atstovė. Tiesa, pasak jos, Kretingos gatvės 19 namo kieme esanti aikštelė turėjo būti padengta ištisine danga, todėl joje paliktos mašinos šį sykį iš tiesų būtų sutrikdžiusios darbų eigą.

"Tačiau į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai padėjo surasti automobilių savininkus, ir jie buvo patraukti. Tokių incidentų būna labai retai, nes paprastai iš anksto gyventojus informuojame apie planuojamus darbus, pastatome įspėjamuosius ženklus", - paaiškino kelininkų atstovė.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder