Karlskronos aikštėje veikia Interaktyvi vasaros skaitykla

Karlskronos aikštėje veikia Interaktyvi vasaros skaitykla

Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka miestiečius ir miesto svečius kviečia užsukti į Karlskronos aikštę pasidžiaugti bibliotekos pristatomomis pramogomis: jau du mėnesius čia eksponuojamos aktualios tematikos knygų parodos, organizuojamos lietuvių kalbos pamokos užsieniečiams bei įvairiausios edukacinės programos vaikams ir šeimai.

Suaugusiųjų aptarnavimo ir informacijos skyriaus vedėja Loreta Liutkutė sako, kad tokią veiklą svarbu vykdyti po karantino: „Karantinas paveikė mus visus, kontaktas yra reikalingas tiek darbuotojams, tiek lankytojams. Mes viską organizuojame lauke, yra laikomasi saugių atstumų. Net jei užpuola karščiai, savo erdves įkuriame ąžuolo pavėsyje.  Tai yra puiki erdvė, skirta bendrauti tiek suaugusiems, tiek vaikams.“

Lietuvių kalbos pamokas veda savanoriai, kurie atsižvelgia į užsieniečių poreikius – galima išmokti įvairiausių frazių, susirasti bendraminčių. Biblioteka organizuoja ir įvairiausius susitikimus su keliautojais, kūrėjais, poetais bei kūrybines dirbtuves tiek vaikams tiek suaugusiems.

Karlskronos aikštėje galima pamatyti ir QR kodų, kur vos vienu mygtuko paspaudimu būsite nukreipti į bibliotekos puslapį ir rasite visą informaciją apie įvairias vykdomas pramogas bei bibliotekos ekspozicijas, parodas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder