Karlskronos aikštėje - Interaktyvios vasaros skaityklos renginys

Karlskronos aikštėje - Interaktyvios vasaros skaityklos renginys

Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka jau penktą kartą kviečia klaipėdiečius vasaros metu užsukti į Karlskronos aikštę, šalia Danės, kur jau nuo birželio 16 dienos veikia Interaktyvi vasaros skaitykla.

Užsukę į Karlskronos aikštę antradieniais - penktadieniais nuo 11 iki 19 valandos ir šeštadieniais nuo 12 iki 18 valandos, Interaktyvioje vasaros skaitykloje lankytojai visada ras įdomios veiklos visai šeimai.

Šiandien šioje aikštėje jau iš tolo skambėjo muzikos garsai, kurie kvietė pagal ritmą judėti visus praeinančiuosius ir susirinkusius svečius. Pagal įvairaus žanro muziką šiandien Karlskronos aikštėje šoko Senjorų šokių kolektyvas "Klaipėdos zunda" ir Plungės TAU senjorų šokių kolektyvas "Monajupė". Taip pat poeziją skaitė poetė Gerda Jankevičiūtė.

Klaipėdos zundos tikslas - auginti šokančias bendraumenes, tad šiandien jie susirinkusius žiūrovus kvietė susipažinti su Europos šokiais.

Karlskronos aikštėje taip pat pasirodė ir Jeronimo Kačinsko muzikos mokyklos jaunieji atlikėjai: Modestas Valeika, kuris grojo birbyne ir Arnas Toliušis, kuris kūrinius atliko fortepijonu.

Kupolinėje palapinėje įsikūrusioje interaktyvioje skaitykloje visą vasarą bus eksponuojamos aktualios tematikos knygų parodos, o palapinėje ir šalia jos galima naudotis Wi-Fi internetu, skaityti knygas ir įvairią spaudą. Nespėję perskaityti, leidinius gali pasiimti panaudai į namus. Imanuelio Kanto viešoji biblioteka primena, kad jei namuose turite perskaitytų, tačiau nebereikalingų knygų, tuomet galima dalyvauti knygų mainuose – palikti knygas tam skirtose vietose ir iš jų pasiimti patikusias.

Nors karantinas šalyje yra atšauktas, tačiau biblioteka prašo vasaros skaityklos lankytojų laikytis rekomenduojamo saugaus atstumo ir higienos reikalavimų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder