Įspėjo "nelegalias" nudistes

Įspėjo "nelegalias" nudistes

Ketvirtadienį uostamiesčio policija kartu su Savivaldybės atstovais tikrino, kaip miesto paplūdimiuose laikomasi tvarkos. Nei rūkalių, nei alkoholį ragaujančių poilsiautojų reido metu neužfiksuota, tačiau teko įspėti nemažai saulės spindulių ištroškusių nuogalių, kad šios prisidengtų savo grožybes.

Savivaldybės administracijos Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Vilius Valys pasakojo, kad reido dalyviai nuosekliai tikrino Pirmosios ir Antrosios Melnragės paplūdimius.

Bendruosiuose paplūdimiuose tikrintojams akį rėžė apsinuoginusios moterys. Net 10 nudisčių teko išklausyti rimtą policijos pareigūnų "pamokėlę", po kurios jos gavo įspėjimus dėl pasirodymo viešoje vietoje apsinuoginus. Jei jos dar sykį pažeidinėtų taisykles ir pakliūtų į pareigūnų akiratį, šioms moterims gali būti skiriamos baudos, siekiančios 28-86 eurus.

Tikrinant teikiančius paslaugas Antrosios Melnragės gelbėjimo stotyje įsikūręs baras reido vykdytojams nepateikė leidimo prekiauti.

"Perėjome visą paplūdimį nuo Pirmosios iki Antrosios Melnragės, tačiau, kad ir kaip keista, nebuvo aptikta rūkančių, alkoholinius gėrimus vartojančių ar naminius gyvūnus vedžiojančių poilsiautojų", - stebėjosi V. Valys.

Reidus paplūdimiuose visą vasarą planuojama rengti bent kartą per savaitę.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder