„Iki“ elektroninė prekyba jau veikia Klaipėdoje

„Iki“ elektroninė prekyba jau veikia Klaipėdoje

Užsisakyti produktus iš prekybos tinklo „Iki“ asortimento per maisto pristatymo programėlę „LastMile“ jau gali ne tik Vilniaus ir Kauno miestų ir rajonų gyventojai. Nuo š. m. balandžio pradžios paslauga prieinama ir Klaipėdoje.

Pasak Indrės Baltrušaitienės, „Iki“ komunikacijos vadovės, šiais metais buvo planuojama plėsti elektroninę prekybą, tačiau šiandieninės aplinkybės tik dar labiau parodo tokio apsipirkimo poreikį ir aktualumą.

„Šis plėtros etapas yra ypač svarbus mūsų pirkėjams, kadangi šiomis dienomis žmonės stengiasi riboti fizinio kontakto galimybes. Visuomet stebėjome vis augantį susidomėjimą galimybe maisto produktus ir kasdienio vartojimo prekes užsakyti internetu, todėl praėjusiais metais ir buvo priimtas sprendimas pradėti elektroninę prekybą. Sprendimas buvo priimtas nesant šiandieninės krizės apraiškų, o būtent ji lėmė tokią sėkmę“, – sako I. Baltrušaitienė.

2019 m. nusprendus žengti į elektroninės prekybos rinką „Iki“ pasirinko bendradarbiavimą su maisto pristatymo į namus startuoliu „LastMile“. Lietuvoje besinaudojančių šia programėle skaičius, lyginant su praėjusiais metais, yra išaugęs beveik 5 kartus.

Siekiant užtikrinti pirkėjų ir kurjerių saugumą, užsakant prekes programėlėje galima pasirinkti, kad jos būtų paliktos už durų. Itin išaugus užsakymų skaičiui, buvo prailgintas pristatymo laikas – pirkėjai savo užsakymus gali gauti nuo 9.00 iki 22.00 val.

„Šiuo metu maisto pristatymo paklausa yra labai didelė – man pačiai skambina žmonės iš įvairių regionų ir teiraujasi, ar pas juos nevežame prekių. Apsipirkimas internetu šiomis dienomis yra puikus sprendimas, leidžiantis žmonėms patogiu būdu gauti visus jiems reikiamus maisto produktus – nuo daržovių iki mėsos gaminių. Plečiame elektroninės prekybos paslaugą, kad kuo daugiau mūsų pirkėjų turėtų galimybę apsipirkti neišeidami iš namų“, – teigia „Iki“ komunikacijos vadovė.

Dabar „LastMile“ kurjeriai maisto prekes pristato Klaipėdoje, Vilniaus mieste ir nuo miesto centro nutolusiuose Belmonto, Rasų, Pavilnio, Santariškių, Verkių, Naujosios Vilnios, Kirtimų, Užusienio, Grigiškių, Valakupių ir Trakų Vokės mikrorajonuose, Riešėje, Didžiojoje ir Mažojoje Riešėje. Taip pat Kauno mieste, nuo jo centro nutolusiuose Kleboniškio, Panemunės ir Palemono mikrorajonuose bei Kauno rajone – Akademijos seniūnijoje ir Noreikiškėse.

Šiais metais „Iki“ planuoja plėsti elektroninę prekybą ir į Šiaulius bei Panevėžį.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder