Įguloje buvusių tėvo ir sūnaus paieška nutraukta

Įguloje buvusių tėvo ir sūnaus paieška nutraukta

Šeštadienį įvykusios nelaimės metu, kuomet per regatą į nelaimę pateko 8 jos dalyviai, o du dingo, pastarųjų paieška sekmadienį nutraukta. Tai portalui lrytas.lt patvirtino Karinių jūrų pajėgų atstovas Ramūnas Kažerskas.

Jo teigimu, toks sprendimas priimtas dėl kelių priežasčių. „Sekmadienį 8.10 val. priimtas sprendimas paiešką nutraukti. Taip nuspręsta įvertinus galimybes, kad gyvų žmonių nepavyks rasti, be to, paiešką sunkina gana audringas jūros bangavimas“, – sakė R.Kažerskas.

Pasak jo, vėjas yra sumažėjęs, lyginant su vakar dienos oru, tačiau jūra išliko nerami. Tikimasi, kad kūnus į krantą atiduos jūra arba pavyks pastebėti kitų gelbėtojų tarnyboms.

Primename, kad šeštadienio popietę Klaipėdoje, Melnragės paplūdimyje, Kapitono Stepono Kudzevičiaus regatos metu, dvejoms jachtų įguloms prireikė pagalbos. Iš į krantą išmestos jachtos „Defiance“ pavyko išgelbėti du žmones, dviejų žmonių paieška buvo paskelbta.

Kiek vėliau paaiškėjo, kad pagalbos prireikė ir jachtos „ESOX“ įgulai – buvo išgelbėti trys į jūrą iškritę žmonės, tačiau dar trys įgulos nariai liko įkalinti ant jachtos denio. Vėliau pranešta, kad ir jie buvo išgelbėti.

Du vyrus pasiglemžė jūra Jachtos virvėse buvo įsipainiojusi moteris. Ją iki gelbėtojų atvykimo išlaisvino paplūdimyje buvę žmonės, atvykę medikai ją atgaivino.

Krantą pasiekė ir vyras, pats išlipęs iš jachtos, o dar du vyrai buvo ieškomi.

Viena versijų, kad vyrai nuskendo, tačiau neatmetama, kad dėl dabartinės padėties jūroje, aukštos bangos juos galėjo nuplukdyti toliau.

Galimai dingusieji „Defiance“ nariai yra kapitonas ir jo sūnus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder