Geriausių Jūros šventės eisenoje nerado

Geriausių Jūros šventės eisenoje nerado

Vakar prisiminta įspūdinga Jūros šventės eisena. Jos organizatoriai šiemet rinkdami geriausiai pasirodžiusią kompaniją atsidūrė aklavietėje, mat atsirado tokie lyderiai, kuriuos perspjauti kam nors jau būtų sunku. Todėl nueita kitokiu keliu - prizinių vietų neskirta, bet apdovanojimų prieš Kalėdas ir padėkų netrūko.

Šventinės eisenos globėjas, Uosto direkcijos generalinis direktorius Arvydas Vaitkus pasidžiaugė, kad šventėje kasmet vis daugėja žmonių. Pasak jo, užsieniečius itin sužavėjo Klaipėdos žmonių šiltumas. Ir vis dėlto jam pasirodė, kad eisenoje muzikos buvo per mažai.

Šiemet Jūros šventės organizatoriai buvo priversti pasitenkinti, pasak jų pačių, teminiais apdovanojimais.

Už entuziazmą, netikėtą kelto papuošimą apdovanota AB "Smiltynės perkėla", už Jūros karalystės žingsnius miesto gatvėmis - Lietuvos jūrų muziejus, už sėkmingą debiutą, t. y. dalyvavimą pirmą kartą eisenoje, - AB "Klaipėdos energija" ir telekomunikacijų bendrovė "Balticum", už magiją ieškant kitokios Jūros šventės - Lietuvos verslo kolegija, už puikiai pajaustą stilių - UAB "Baltlanta", už išlaikyta liniją ir muzikalią programą - jūrų krovinių kompanija "Bega", už spalvas ir prikeltą jūros dugno legendą - LKAB "Klaipėdos Smeltė", už parodytą tikrąjį kompanijos veidą ir rokonrolą - AB Vakarų laivų gamykla (pasak organizatorių, jį išvydę išsižiojo net visko mačiusieji šventės dalyviai), už netikėtą užsimaskavimą - AB "DFDS Seaways"(nebuvo įmanoma atpažinti, kokia tai kompanija), už ištikimybę jūrai ir žmonės - Uosto direkcijos vadovas A. Vaitkus.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder