Gatvė rekonstruojama greičiau nei planuota

Gatvė rekonstruojama greičiau nei planuota

Pamario gatvės rekonstrukcija bus baigta daug greičiau nei planuota. "Jau šiais metais bus įgyvendinta apie 90 proc. dvimečio projekto", - vakar pranešė gerą žinią Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas po susitikimo su pajūrio kelią atnaujinančios bendrovės YIT atstovais.

S. Budinas pasidžiaugė, kad Pamario gatvę rekonstruojanti bendrovė dirba labai sparčiai ir atsakingai.

"Šiais metais padaryta buvo labai daug. Rekonstruota didžioji kelio dalis. Liko tik 800 metrų ilgio atkarpa, kurioje šiuo metu eismas yra vienpusis ir reguliuojamas šviesoforais. Įrengtos parkavimo aikštelės, išpręsta problema, kildavusi dėl automobilių apsisukimo prie "Giliuko" vaikų darželio Giruliuose. Priekaištų dėl darbų kokybės nėra", - sakė direktorius.

Rangovai užtikrino Savivaldybės administracijos vadovą, kad dar šiais metais bus atnaujintas ir senasis dviračių takas palei Pamario gatvę.

"Kitais metais, pasak YIT atstovų, bus klojamas paskutinis asfalto sluoksnis, įrengiamas apšvietimas ir atliekami smulkūs darbai. Tikėtina, kad ateinančią vasarą klaipėdiečiai ir miesto svečiai į pajūrį jau važiuos be trukdžių plačiu rekonstruotu keliu", - sakė S. Budinas.

Pamario gatvė bus rekonstruota iki Klaipėdos miesto ribos, t. y. iki "Žuvėdros" poilsiavietės.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder