Dviratininkams kelią pastojo smėlis

Dviratininkams kelią pastojo smėlis

Kuršių nerijoje laisvalaikį leidžiantys žmonės pastebi, jog netoli gaisravietės Smiltynės miške dviračių takas gausiai užneštas smėliu.

Tuo įsitikino ir taką prižiūrinčios valstybės įmonės "Klaipėdos regiono keliai" darbuotojai - po vakarykščio jų apsilankymo važiuojamoji tako dalis buvo nušluota, kliūtys pašalintos.

"Takas prižiūrimas periodiškai, būna, kad jį užneša smėliu, bet ne taip gausiai. Manau, kad šiuo atveju jis buvo užneštas gaisravietėje dirbusios technikos.

Dažniau nuo tako reikia šluoti kankorėžius, spyglius, žoles", - sakė bendrovės direktoriaus pavaduotojas Vytautas Gružas.

62 hektarus miško sunaikinęs gaisras kilo balandžio 25-ąją, jį kelias dienas gesino itin gausios pajėgos - ne tik ugniagesiai iš visos Lietuvos, bet ir kariškiai, girininkai.

Vykstant darbams dviračiais pro gaisravietę drausta važiuoti, draudimas galiojo ir kelias dienas po ugnies lokalizacijos.

Šiuo taku nuo Smiltynės dviračiais galima pasiekti Juodkrantę ir Nidą, laisvalaikiu dviratininkų Kuršių nerijoje netrūksta.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder