Duobes žymi pagaliais

Duobes žymi pagaliais

Uostamiesčio Tilžės gatvės atkarpoje susidariusios net iki pusmetrio gylio duobės. Tokiomis sąlygomis nepatenkinti ir gyventojai, ir netoliese įsikūrusių įmonių darbuotojai.

"Vakarų ekspresui" klaipėdietis Robertas, kuriam tenka važinėti minėta atkarpa netoli Jakų žiedo, tikino, kad kelias "atrodo pasibaisėtinai, nors yra miesto teritorijoje ir gyvena žmonės bei įmonės įsikūrusios".

Klaipėdiečio teigimu, gatvė virto nepravažiuojamu kaimo keliuku.

"Duobių gylis iki 50 cm, gyventojai duobes "taiso" mediniais pagaliais, kad išvengtų automobilių avarijų ir pėstieji galėtų praeiti", - su prašymu kuo skubiau sutvarkyti kelią į Savivaldybę kreipėsi Robertas.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė patvirtino, kad toks pranešimas buvo gautas, o informacija perduoda Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriui.

Jo vedėjas Valdas Švedas teigė, kad gatvė bus tvarkoma, bet dabar to negalima daryti dėl oro sąlygų.

"Žadame tvarkyti, visada tvarkomės. Dabar palynojo ir situacija turbūt pablogėjo", - sakė V. Švedas.

Pasak jo, kitose Tilžės gatvės atkarpose padėtis kiek geresnė, nes ten daugiau asfalto. Gyventojų skundų susilaukusioje atkarpoje yra ir asfalto, ir žvyro, todėl, V. Švedo teigimu, "kiekvieną dieną situacija blogėja".

Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas žadėjo informuoti į Savivaldybę besikreipusius žmones, kada gatvė bus pradėta tvarkyti.

DUOBĖS. Žmonių teigimu, kai kurios duobės siekia net iki 0,5 metro gylio.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder