Duobė prie stulpo užminė mįslę

Duobė prie stulpo užminė mįslę

Kretingos gatvėje prie vieno iš elektros apšvietimo stulpų pastebėjęs keistai iškastą ir nesutvarkytą duobę pilietiškas klaipėdietis įtarė, kad šitaip gali būti vagiama elektra. "Gatvių apšvietimo" specialistai svarsto, jog toks scenarijus mažai tikėtinas.

Valdas Špakauskas informavo žurnalistus, kad jau kuris laikas Kretingos gatvėje ties 166 numeriu pažymėtu elektros stulpu matyti, kad buvo kasta, bet tinkamai nesutvarkyta.

"Nenoriu tikėti, kad tokią netvarką paliktų Savivaldybės atstovai ar elektros tinklus prižiūrintys specialistai. Man net kyla įtarimų, kad tai gali būti elektros vagystė. Gal šitaip prisijungia prie miesto elektros tinklų ir naktį, kai įjungiamas gatvės apšvietimas, vagiama elektra?" - svarstė pilietiškas klaipėdietis.

Jo darytas nuotraukas persiuntėme "Gatvių apšvietimo" specialistams. Nedelsiant darbuotojai buvo nusiųsti patikrinti situacijos.

"Patikrinome nurodytą vietą. Tikrai kažkas kasė, bet ne mes. Neturime jokio supratimo, dėl kokios priežasties ten buvo kasama žemė. Iš pradžių svarstėme, kad galėjo būti kokia avarija ar vanduo paplovė, bet nepanašu į tai. Teoriškai gali būti, kad koks gudruolis sumanė prisijungti prie gatvių apšvietimo tinklų ir tinkamai nesutvarkė, bet toks scenarijus labai abejotinas. Gal tiesiog toje vietoje yra nutiestas ryšio kabelis? Pavyzdžiui, televizijos, ar kažkas panašaus. Sunku pasakyti. Rytoj nuvyksime ir detaliau panagrinėsime situaciją, iškasime žemę iki savo kabelio ir patikrinsime", - žadėjo "Gatvių apšvietimo" gamybos direktorius Rolandas Paulauskas.

Kitą dieną jis atsiuntė atsakymą, kad detaliau panagrinėjus situaciją nebuvo nustatyta, kad kas nors būtų nelegaliai prisijungęs prie gatvių apšvietimo elektros tinklų.

"Duobę užversime ir kiek įmanoma atstatysime trinkeles. Dėl ko buvo atkasta, galime tik spėlioti", - detektyvo iki galo taip ir nepavykus išnarplioti, R. Paulauskas pažadėjo bent jau sutvarkyti šaligatvį taip, kad jis praeiviams nebadytų akių ir nekeltų pavojaus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder