Dėl remonto keisis autobusų tvarkaraščiai

Dėl remonto keisis autobusų tvarkaraščiai

Dėl artėjančių remonto darbų Tilžės gatvės ir Šilutės plento žiedinėje sankryžoje gyventojams maždaug mėnesį teks keisti maršrutus. Tam ruošiasi ir "Klaipėdos keleivinis transportas" (KKT), kuris bus priverstas kai kuriuos autobusus nukreipti kitomis gatvėmis.

Planuojama, kad darbai žiedinėje sankryžoje prasidės rugsėjo 24 d. ir baigsis spalio 24 d. Tuo metu bus uždaryta dalis žiedinės sankryžos ir dalis Tilžės g. atkarpos nuo žiedinės sankryžos iki VĮ "Kelių priežiūra" pastato.

Pasak KKT direktoriaus Gintaro Neniškio, bent jau pirmosiomis savaitėmis gyventojai vėlavimų neišvengs ne tik piko metu.

"Apvažiavimai ir apsisukimai Paryžiaus Komunos gatve bus neišvengiami. Per žiedinę sankryžą sieksime palikti minimalų autobusų srautą. Kamščių bus nemažai. Iššūkis bus visiems vairuotojams. Tą laikotarpį reikės kažkaip pakentėti", - sakė G. Neniškis.

Jis patikino, kad tikrai stipriai keisis 12 ir 18 autobusų maršrutas. Anksčiau 12 autobusas nuo Turgaus stotelės važiuodavo Taikos prospektu ir sukdavo Sausio 15-osios g. link, pasiekdamas Šilutės plentą, o dabar visą mėnesį jis važiuos Kauno gatve.

O štai 18 autobusas Taikos prospekte suks ne į Sausio 15-osios gatvę, o į Bangų gatvę, taip apvažiuodamas tvarkomą Tilžės g. ir Šilutės pl. žiedinę sankryžą.

G. Neniškio teigimu, nedidelių pakeitimų reikės tokiems maršrutams kaip 5, 5E, 21, 41. Galutinis pakeistas autobusų tvarkaraštis bus paskelbtas jau artimiausiu metu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder