Daugiabučio kieme - pamestas automobilis

Daugiabučio kieme - pamestas automobilis

Jau keletą dienų viename Klaipėdos daugiabučio namo kieme paramstytas plytomis stovi nežinia kieno automobilis. Daugiabučio gyventojai nesėkmingai bando surasti, kam jis priklauso.

J. Zauerveino gatvės 8 namo kieme nuo pirmadienio riogsantis automobilis gyventojams kelia papildomų rūpesčių, mat jų teigimu, kieme ir taip nėra daug vietos mašinoms statyti.

"Gruodžio 15-ąją, apie 9 valandą, jis čia atsirado su tuščiomis galinėmis padangomis. Jos užremtos plytomis, kad nenuriedėtų nuo kalno. Iš kaimynų niekam jis nepriklauso, o užima vietą ir taip mažame kieme", - pasakojo viena gyventoja.

Pasak jos, gyventojai įtaria, kad taip pasielgė asmuo, minėtame name turintis du butus, kuriuos nuomoja: "Nuolat kabinėjasi, kad jam priklauso dvi automobilio vietos, nors tokių čia nėra suskirstyta."

Pokalbininkė tikino, kad buvo kreiptasi į policijos pareigūnus bei VĮ "Regitra", tačiau esą pareigūnai apžiūrėti automobilio neatvyko, o informacijos apie tai, kam galėtų priklausyti kieme pamesta transporto priemonė, negauta.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausiasis specialistas Albinas Strumyla, išgirdęs apie tokią situaciją, teigė, kad ši problema mieste yra gana dažna. Jis rekomendavo gyventojams kreiptis į policiją ir parašyti pareiškimą dėl paliktos transporto priemonės.

"Jei yra valstybiniai numeriai, tuomet ieškoma savininko ir jį radus nurodoma patraukti ar pašalinti transporto priemonę. Jei valstybinių numerių nėra, surasti savininką kur kas sunkiau", - komentavo A. Strumyla.

Pasak jo, pareigūnai negali paprasčiausiai patekti į automobilį ir jį patraukti, mat tai yra privati nuosavybė.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder