Bėgikams Klaipėdoje netrukdė net lietus

Bėgikams Klaipėdoje netrukdė net lietus

Sekmadienio ryte, nepabūgę vėsaus oro ir lietaus, Kruizinių laivų terminale rinkosi bėgimo entuziastai. Jie dalyvavo finaliniame „EUROVAISTINĖS 10 km bėgimo taurės“ etape.

Šie 5 km ir 10 km bėgimai vyko septyniuose miestuose: Alytuje, Kaune, Panevėžyje, Šiauliuose, Vilniuje, Palangoje ir Klaipėdoje. Bėgimų pradžia prasidėjo Alytuje, o finalis bėgimas įvyko uostamiestyje.

“EUROVAISTINĖS 10 km bėgimo taurės“ etapo dalyviai galėjo bėgti 10 arba 5 kilometrų distancijas. Dalyviai, kurie nenorėjo varžytis dėl prizų, o tiesiog smagiai praleisti laiką galėjo pasirinkti 5 ir 2,5 kilometrų bėgimą FUN RUN. 500 metrų distancijoje varžėsi ir mažiausieji bėgikai.

Renginio metu buvo išrinkta ir sportiškiausia Klaipėdos regiono mokykla. Ja tapo Klaipėdos "Verdenės" progimnazija.

10 km bėgime vyrų grupėje greičiausias buvo Valdas Dapolskas iš Vilniaus, priklausantis sporto klubui "Vilniaus Baltai". Jis atbėgo per 29 minutes ir 39 sekundes. Antrasis atbėgo Remigijus Kancys, trečiasis liko Justinas Beržanskis.

Moterų bėgime greičiausia buvo Remalda Kergytė.Ji įveikė trasą per 32 minutes ir 32 sekundes. Antroji atbėgo Vaida Žūsinaitė, trečioji – Milda Vilčinskaitė.

Bėgimo entuziastai, dalyvavę visuose 7 bėgimo etapuose, taip pat buvo apdovanoti. Susumavus dalyvių turimus taškus, vyrų bėgime greičiausias buvo Aurimas Skinulis, moterų bėgime Vaida Žūsinaitė.

Laimėtojams buvo įteiktos taurės, diplomai ir piniginiai prizai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder