Autobusuose pradeda veikti nauji komposteriai

Autobusuose pradeda veikti nauji komposteriai

Nuo vakar vakaro daugelyje autobusų pradėjo veikti oranžiniai komposteriai. Visi komposteriai turėtų būti įjungti iki šios savaitės pabaigos.

Greta oranžinių komposterių dar mėnesį veiks seni geltoni komposteriai. Keleiviams, kol kas niekas nesikeičia: jie kaip ir anksčiau e. bilieto korteles gali žymėti geltonuosiuose.

Naujuose komposteriuose jau galima žymėti terminuotus bilietus: mėnesinius, metinius, pusmečio, II ir III zonų mėnesio bilietus, bendrus autobusų ir maršrutinių taksi bilietus.

Taip pat oranžiniuose galima atsiskaityti už vienkartinę kelionę (kol kas tik 0,58 Eur) ir iš elektroninės piniginės (kai el. bilieto kortelė pildoma pinigais). Pastaroji galimybė aktuali tiems keleiviams, kurie iš el. piniginės dabar atsiskaito už kelionę maršrutiniu taksi: jiems nereikės atskirai pildyti autobuso elektroninių kartinių bilietų.

Atkreipkite dėmesį, jeigu kortelės paskyroje yra galiojantis terminuotas autobuso bilietas ir elektroninė piniginė, kol kas galimi atvejai, kad oranžinis komposteris nuskaitys ne terminuotą bilietą, o pinigus. Tokią kortelę, kol kas glauskite tik prie geltonojo komposterio.

Bet kuriuo atveju, nekorektiškai nuskaityti nuo elektroninės piniginės pinigai bus grąžinti į sąskaitą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder