Atsisveikino su Audra Daujotiene

Atsisveikino su Audra Daujotiene

Ketvirtadienį prieš Klaipėdos miesto tarybos posėdį politikai pagerbė ilgametę Klaipėdos savivaldybės darbuotoją Audrą Daujotienę, kuri nusprendė pasirinkti „ilgas atostogas“ ir išeiti į pensiją.

Pastaraisiais metais Socialinių reikalų departamento direktore dirbusi A. Daujotienė skaičiavo, kad Savivaldybėje dirbo beveik 22 metus.

„Neatsisveikinu – atsibučiuoju, dėkoju. Žinoma, beveik 22 metai darbo Savivaldybėje yra nemažai: 13 metų būti Tarybos nariu, dvi kadencijas vicemeru, dvi kadencijas patarėju, daugiau nei 8 metus departamento direktoriumi – patirtis gera. Kažkiek gaila, kad tą patirtį tik namuose galėsiu panaudoti, bet gal praėjus vasarai atsiras noras. Gal ir politikoje dar dalyvausiu, o gal ir ne“, - juokavo valdininkė.

Ji neslėpė, kad sunku kalbėti dėl besikaupiančių ašarų, tačiau teigė, kad išeina ilsėtis niekieno neverčiama ir nori daugiau laiko skirti sau.

„Kai manęs klausia, ką aš veiksiu, sakau sąžiningai – noriu labiau mylėti save, įvertinti tai, kad išeinu į ilgas atostogas sąmoningai, pakankamai sveika. Be abejo, yra vaikai, anūkai, gal ir vyrui daugiau dėmesio ant senatvės reikėtų skirti“, - šmaikštavo A. Daujotienė.

Politikams ir administracijos darbuotojams ji linkėjo atsiminti, kad  nė vienas savo vietoje nėra amžinas – tiek politikai, tiek administracija.

„Taip pat nesakykite, kad darome ar nedarome darbus dėl to, kad yra rinkiminiai metai. Tai labai žeidžia tiek administraciją, tiek gyventojus. Mes dirbame ir jūs dirbate kasdien, nepriklausomai, ar yra rinkimų metai, ar ne“, - kalbėjo darbovietę paliekanti Socialinių reikalų departamento direktorė.

Virginijos SAMULIONYTĖS nuotr.

***

Audra Daujotienė gimė 1953 m. Krasnojarsko krašte, Rusijoje, tremtinių šeimoje. 1957 m. grįžo į Lietuvą.

1971 m. baigė Klaipėdos 4-ąją vidurinę mokyklą, 1976 m. baigė Kauno politechnikos instituto Automatikos fakultetą, automatizuoto valdymo inžinierė.

Dirbo Klaipėdos „Baltijos“ laivų statykloje, Statistikos departamento Klaipėdos skaičiavimo centre, spaustuvėje „Rytas“, Savivaldos problemų tyrimo centre.

1997–2000 m., 2000–2003 m., 2003–2007 m. ir 2007–2010 m. Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narė.

1997–2000 m. buvo Klaipėdos miesto savivaldybės mero pavaduotoja, 2000–2003 m. Klaipėdos mero patarėja, 2003–2007 m. Klaipėdos miesto savivaldybės mero pavaduotoja, nuo 2007 m. Klaipėdos miesto mero patarėja, nuo 2010 m. Socialinių reikalų departamento vadovė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder