Atsisveikino su Aleksandru Michailovu

Atsisveikino su Aleksandru Michailovu

Ketvirtadienio posėdį miesto Taryba pradėjo atleisdama Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoją Aleksandrą Michailovą. To paprašė pats valdininkas, mat nori išeiti į pensiją.

Tarybos narys Arūnas Barbšys teigė, kad "nelabai įtikinamai" atrodo toks noras. Jis svarstė, ar tai nėra susiję su Savivaldybėje atliktu tyrimu, kai speciali komisija nustatė, kad jis yra susijęs su padėtimi, kai maršrutiniai taksi nekursavo miesto gatvėmis.

Administracijos direktorius Saulius Budinas pabrėžė, kad tai - žmogaus asmeninis apsisprendimas, kurį reikia gerbti. Miesto taryba A. Michailovo atleidimui pritarė, balsuojant susilaikė tik A. Barbšys ir Tomas Meškinis.

S. Budino pavaduotojas pareigų nebeis nuo sausio 2 d. Meras Vytautas Grubliauskas A. Michailovui Tarybos vardu padėkojo už darbą ir įteikė gėlių puokštę. Pats A. Michailovas, kalbėdamas iš tribūnos, nedaugžodžiavo - palinkėjo visiems sėkmės asmeniniame ir politiniame gyvenime.

Pakeisti A. Michailovą siūlomas Olegas Mariničius (Oleg Marinič), buvęs Lietuvos kariuomenės Karinių jūrų pajėgų vado pavaduotojas.

"Vakarų ekspresui" pareigas netrukus paliksiantis A. Michailovas tikino, kad išėjimą iš darbo paskatino asmeninės, ne su darbu susijusios priežastys.

"Noriu pasakyti, kad šitas darbas nėra lengvas, bet jis man patiko. Čia yra gana geras kolektyvas, gerai sekėsi dirbti kartu. Bet ateina laikas, kai žmogus apsisprendžia. Yra ir asmeninės priežastys, kurios visuomenei, ko gero, nelabai įdomios. Mano išėjimas nesusijęs su darbu", - sakė A. Michailovas.

Pasak jo, palikti darbovietę gaila, nes gerai sutarė su kolektyvu, buvo su visais geri santykiai, o palikęs darbą laiką skirs atsikvėpti.

"Pailsėsiu po šito įtempto darbo, o paskui - žiūrėsim. Kokių nors aiškių planų neturiu, gyvenimas parodys. Mėgstu gamtą, mėgstu žvejybą, bus gal daugiau laiko nuvažiuoti pažvejoti", - šypsojosi A. Michailovas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder