Atsiras dar du tualetai kolonose

Atsiras dar du tualetai kolonose

Planuojama, kad miesto centre kitais metais iš viso bus jau trys viešieji tualetai-kolonos. Tikimasi vieną pastatyti dar šiais metais.

Šiuo metu netoli Liepų ir Herkaus Manto gatvių sankryžos yra vienas viešasis tualetas, įrengtas reklamos kolonoje. Jį įrengė ir prižiūri įmonė "JCDecaux Lietuva".

Visai neseniai būta skundų, kad tas tualetas neveikia. Vis dėlto vakar su įmonės atstovais susitikęs miesto meras Vytautas Grubliauskas sakė išgirdęs patikinimą, kad tualetas jau tikrai veikia.

"Buvo kilę klausimų dėl viešųjų tualetų, norėjau sužinoti, kokia situacija. Mane informavo, kad situacija su tualetu prie sankryžos išspręsta, o Savivaldybės administracija yra geranoriškai pasiruošusi kiek įmanoma padėti suderinti naujų tualetų projektus", - sakė V. Grubliauskas.

Planuojama, kad miesto centre atsiras dar du "JCDecaux Lietuva" prižiūrimi viešieji tualetai. Mero teigimu, yra numatytos kelios vietos, dėl kurių dabar vyksta derinimo procedūros.

"Vakarų ekspresas" jau rašė, kad vienas toks tualetas gali atsirasti prie burlaivio "Meridianas", kitas - netoli Dramos teatro.

Vis dėlto savivaldos atstovai teigė, kad derinamos kelios galimos vietos, o vieną naują tualetą planuojama pastatyti dar iki Naujųjų metų.

"Savivaldybės administracijos direktorius patikino, kad einama į pagalbą, kad procedūros neužtruktų. Žinoma, turi būti įvykdyti ir visi reikalavimai", - pabrėžė V. Grubliauskas.

Apsilankyti kolonoje įrengtame automatiniame tualete kainuoja 0,3 Eur.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder