Atsiprašome skaitytojų ir visuomenės

Atsiprašome skaitytojų ir visuomenės

2020 m. birželio 2 dienos dienraščio "Vakarų ekspresas" numerio paskutiniame puslapyje per klaidą buvo išspausdintas anekdotas, kurį skaitytojai ir visuomenė įvertino kaip rasistinį, neetišką, nejautrų, ypač atsižvelgiant į dabartinę įtemptą situaciją JAV.

"Vakarų ekspreso" redakcija nėra rasistinių pažiūrų, minėto anekdoto nekūrė ir nepalaiko jo turinio. Į spaudą minėtas anekdotas pateko per klaidą, jo laiku nepastebėjo atsakingi darbuotojai, todėl tai buvo akibrokštas ir redakcijos kolektyvui.

Sekame ne tik Klaipėdos, bet ir Lietuvos, pasaulio įvykius, todėl nuoširdžiai atsiprašome visų dienraščio skaitytojų ir visuomenės už šią neprofesionalią klaidą ir publikuotą neetišką turinį. Atsiprašydami sykiu norime padėkoti visiems, sureagavusiems ir pranešusiems apie mūsų padarytą klaidą, išsakiusiems pastabas ir kritiką. Tai tik rodo, kad mūsų visuomenė yra atvira, brandi, neabejinga ir sąmoninga.

Nuoširdžiai apgailestaujame dėl susidariusios situacijos ir pažadame daryti viską, kad ateityje tokie dalykai nepasikartotų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder