Atnaujino skrydžius su Suomija, Danija, Prancūzija

Atnaujino skrydžius su Suomija, Danija, Prancūzija

Vyriausybė pasitarime trečiadienį atnaujino reguliarius skrydžius su Danija, Prancūzija ir Suomija.

„Konkrečiai maršrutai: SAS siūlytos kryptys iš Vilniaus ir Palangos į Kopenhagą, „Wizz Air” siūlytos kryptys iš Kauno į Turku Suomijoje, iš Vilniaus į Bilundą Danijoje, taip pat iš Vilniaus į Paryžių ir Nicą. „air Baltic” siūlyta kryptis iš Vilniaus į Paryžių”, – pasitarime trečiadienį sakė užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius.

Nuo birželio 1 dienos Lietuva atsivėrė kai kurių Europos šalių piliečiams, ne visiems jiems bus taikoma privaloma 14 dienų izoliacija.

Jei užsienio valstybėje per pastarąsias 14 dienų susirgusiųjų koronaviruso infekcija skaičius 100 tūkst. gyventojų bus nuo 15 iki 25, tokios šalies piliečiams bus leista atvykti į Lietuvą, tačiau jiems bus privaloma 14 dienų izoliacija. Jei susirgimų skaičius neviršys 15 atvejų 100 tūkst. gyventojų, tokių šalių piliečiams bus ne tik leidžiama atvykti, bet jiems nereikės ir izoliacijos.

Lietuvos piliečiams leidžiama atvykti iš bet kurios šalies, tačiau jiems reikės 14 dienų izoliuotis tuo atveju, jei šalyje, iš kurios jie atvyksta, 100 tūkst. gyventojų teks daugiau nei 15 COVID-19 ligos atvejų per pastarąsias 14 dienų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder