Atnaujinami šaligatviai - ir dviratininkams

Atnaujinami šaligatviai - ir dviratininkams

Dviračių miesto titulą pelniusi Klaipėda toliau gerina dviračių takų infrastruktūrą. Antrus metus iš eilės atnaujinama dviračių ir pėsčiųjų takų danga pietinėje miesto dalyje.

Šiuo metu intensyviai keičiama šaligatvių danga Baltijos prospekte. Pasak Klaipėdos savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiosios specialistės Nijolės Vedeikienės, šaligatvių atnaujinimo darbai pradėti jau pernai.

"Keičiama šaligatvių danga ir atnaujinamas dviračių bei pėsčiųjų takų linijų ženklinimas. Jau pernai buvo atnaujinta Baltijos prospekto atkarpa tarp 37 ir 45 namo, šiemet nuo 45 iki įvažiavimo į mokyklą ir bus tęsiama Taikos prospekto link", - vardino pašnekovė.

Pasak V. Vedeikienės, Baltijos prospekto šaligatvių atnaujinimui šiais metais skirta daugiausiai dėmesio ir lėšų, tačiau darbai vykdyti ir kitose prasčiausios būklės gatvėse.

"Šaligatvių priežiūros darbai vykdyti Minijos, Agluonos, Smiltelės gatvėse, Statybininkų prospekte. Šaligatviai remontuojami iš miesto biudžeto bei Kelių direkcijos lėšų. Birželį darbų atlikta už 5 tūkstančius eurų, liepą - už 35 tūkstančius. Iš jų 26 tūkstančiai eurų investuota į Baltijos prospekto šaligatvius", - sakė Savivaldybės tarnautoja.

Šaligatvių priežiūros darbus vykdo viešąjį konkursą laimėjusi UAB "Žemkasa".

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder