Akcijos "Jamam" metu - ir "Vakarų ekspreso" pasiūlymas

Akcijos "Jamam" metu - ir "Vakarų ekspreso" pasiūlymas

Didžiausia Lietuvoje mažmeninės prekybos nuolaidų akcija vadinamoje prekybos ir pramogų centruose "Akropolis" vykstančioje "Jamam" dienoje kiekvieną kartą dalyvauja ir "Vakarų ekspresas". Šįkart siūlysime gerokai pigiau užsiprenumeruoti mūsų dienraštį ateinantiems metams.

Šeštadienį vyksiančios akcijos metu uostamiesčio "Akropolio" Vokiečių alėjoje (prie centrinio įėjimo) įsikūrusiame redakcijos klientų aptarnavimo skyriuje dienraštį "Vakarų ekspresas" 2016-iesiems Klaipėdos gyventojai galės užsiprenumeruoti net 25 proc. pigiau nei įprastai. Kitų metų prenumerata jiems atsieis ne 60 eurų, o tik 45. Mažesnės kaina šiemet tikrai jau nebebus pasiūlyta.

"Vakarų ekspresas" savo skaitytojus ir 2016-aisiais toliau pasieks su tradiciniais teminiais puslapiais, skirtais Vakarų Lietuvai, eismo bei automobilių aktualijoms ir naujovėms, sveikatai, ekonomikai, jūriniam sektoriui, kultūrai, skirtais puslapiais. Jame rasite ir savaitgalio skaitinių priedą "Šeštadienis", išsamų visos savaitės renginių gidą "Laisvalaikis", unikalų rašinių ciklą "Klaipėdos akvarelės". Skaitantieji "Vakarų ekspresą" galės prisiminti arba sužinoti ir kokiu ritmu, kokiais džiaugsmais ar rūpesčiais Klaipėda gyveno lygiai prieš ketvirtį amžiaus - ir kitąmet tęsime dienraščio 25-mečio proga pradėtą naują rašinių ciklą "Prieš ketvirtį amžiaus".

Nuoširdžiai tikimės, kad tie, klaipėdiečiai, kurie dar nespėjo užsiprenumeruoti mūsų dienraščio, pasinaudos šia galimybe sutaupyti ir 2016-aisiais kartu su "Vakarų ekspresu" toliau mėgausis skaitymo malonumu, o galbūt ir padovanos tokią galimybę savo artimui ar draugui - juk dienraščio prenumerata yra tokia dovana, kuri apie jus primins visus metus.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder