Akcija krosnelei privertė nustebti

Akcija krosnelei privertė nustebti

Taikoma akcija prekei nereiškia, kad ją įsigysite pigiau. Praėjusią savaitę prekybos centre "Banginis" esančioje parduotuvėje "Senukai" vienam klientui užkliuvo krosnelės kaina, kuri, pritaikius 35 proc. nuolaidą, kainavo brangiau nei be nuolaidos.

Į redakciją kreipėsi skaitytojas Saulius. Jis prekybos centro "Senukai" lankstinuke išvydo didžiulę nuolaidą krosnelei, kurią ketino pirkti jau anksčiau.

Visgi į prekybos centrą atvykęs vyriškis liko nustebęs, nes vietoje ankstesnės kainos - 949 eurų, kurią buvo nufotografavęs, išvydo 25 Eur didesnę sumą. Maža to, nurodyta, kad prekei pritaikyta 35 proc. nuolaida.

Situaciją pakomentavo prekybos tinklui "Senukai" atstovaujančios viešųjų ryšių bendrovės "Publicum" jaunesnioji projektų vadovė Guoda Paužaitė. Pasak jos, krosnelei akcija buvo taikoma ir anksčiau, tik ji buvo ilgalaikė.

"Žalioje etiketėje matoma kaina (949 eurai) galiojo specialios akcijos "Mažesnės kainos ilgam" metu - nuo 2018 metų balandžio 6 dienos iki 2018 metų rugsėjo 11 dienos. Akcijai pasibaigus, prekei buvo taikyta reguliari, 1 499 eurų, kaina. Krosnelei šiuo metu, jau nebe pasibaigusios "Mažesnės kainos ilgam" rėmuose, taikoma 35 procentų nuolaida, todėl ją galima įsigyti už 974,35 eurus. Nuolaida taikoma būtent nuo reguliarios kainos.

Atkreiptinas dėmesys, jog akcijos "Mažesnės kainos ilgam" metu buvo sumažintos 5 000 prekių kainos visame "Senukų" tinkle bei elektroninėje parduotuvėje. Mažesnės šių 5 000 prekių kainos buvo žymimos žaliomis etiketėmis. Svarbu atkreipti dėmesį, kad tai nebuvo reguliari kaina, o tokių akcijos prekių skaičius buvo ribotas. Joms nebuvo taikomos jokios papildomos nuolaidos", - rašė G. Paužaitė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder