Per šventę kol kas pavogta tik viena piniginė

Per šventę kol kas pavogta tik viena piniginė

Klaipėdos apskrities VPK Viešosios tvarkos būrio viršininkas Andrius Leliuga informavo, kad ir šeštadienis uostamiestyje praėjo palyginti ramiai. Policininkai manė, kad incidentų bus kur kas daugiau. Anot pareigūno, nors dar laukia visas sekmadienis, dar ne visi duomenys susumuoti, Jūros šventė šiemet, palyginti su pernai ir užpernai, padarytų nusikaltimų ir pradėtų ikiteisminių tyrimų atžvilgiu ramesnė.

Šeštadienį Jūros šventėje budėjo 93 policijos pareigūnai ir jų pagalbininkai.  Mugės teritorijoje užregistruota tik viena kišenvagystė – iš rankinės pavogta piniginė. Priešpilio gatvėje nuo staliuko dingo vienas mobilusis telefonas.

Per praėjusią parą surašyta 14 administracinių teisės pažeidimų protokolų - mažiau nei penktadienį. Daugiausia jų susiję su alkoholio vartojimu ar girto asmens pasirodymu viešoje vietoje. Tokių buvo 6. Padaryti 4 smulkūs viešosios tvarkos pažeidimai.

Į ligoninę buvo pristatyti šeši asmenys. Tarp jų viena nepilnametė, apsinuodijusi alkoholiu.

Naktį iš jachtos paleidus signalines raketas buvo sužalotos dvi moterys. Abi jos gydosi ambulatoriškai.

Buvo pranešama, kad pramoginiam laivui „Aira“, plukdančiam žmones į Lietuvos jūrų muziejų, dėl techninių kliūčių atsitrenkus į krantinę buvo sužeisti 4-6 žmonės. Naujausiais duomenimis, į gydytojus dėl šio incidento kreipėsi tik 3 asmenys.

Pasak A. Leliugos, tačiau šeštadienio naktis išsiskyrė pranešimų apie konfliktines situacijas gausa. Kruizinių laivų terminale buvo labai daug žmonių, prasilenkti buvo sunku, tad pasitaikė grupių apsistumdymų. Tačiau visi tie konfliktai iki įsikišant policininkams baigėsi taikiai.

Sekmadienį uostamiestyje didelių renginių nebevyks, tad budės jau tik 43 policijos pareigūnai ir jų pagalbininkai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder