Griauti stulpo Uosto direkcija neleis

Griauti stulpo Uosto direkcija neleis

Šiandien oficialiai atidaromas bendrovės "Smiltynės perkėla" keleivių aptarnavimo pastatas Šiauriniame rage. Visos infrastruktūros įrengimas, ne tik pastato pastatymas, kainavo apie 4 mln. Lt. Šalia pastato esantis ir nederantis stulpas nėra bendrovės nuosavybė, tad jis "džiugins" keleivius ir ateityje.

"Vakarų ekspresas" jau rašė, kad atsiradęs naujas modernus pastatas atskleidė šalia jo esančio metalinio stulpo skurdumą. Jis tiesiog nedera prie statinio ir yra, liaudiškai sakant, kaip iš kitos operos.

Ant šio stulpo yra įmontuota Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos vaizdo kamera, reikalinga stebėti uosto akvatoriją. "Smiltynės perkėlos" generalinis direktorius Darius Butvydas bandė kalbėtis su Uosto direkcija, kad ji tą kamerą perkeltų kur nors kitur, kad tą stulpą būtų galima nugriauti.

Vakar Uosto direkcijos generalinis direktorius Arvydas Vaitkus patvirtino, kad apie tą stulpą kalbėta su "Smiltynės perkėlos" vadovu ir šis buvo informuotas apie direkcijos planus.

Anot A. Vaitkaus, stulpo techninė būklė yra gera ir jis yra tinkamas naudoti.

"Mes šį klausimą išspręsime. Galbūt jį gražiai "apsiūsime" ar ką nors kitką padarysime, bet tas stulpas yra reikalingas", - teigė uosto vadovas.

Perklaustas, ar tas stulpas ten stovės ir ateityje, A. Vaitkus pajuokavo: "O kam jis trukdo, kodėl jis yra blogas, ar mes norime prisikabinti prie stulpo?"

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder