Savaitgalio grūvas: griausmingai nuodėmingas

Savaitgalio grūvas: griausmingai nuodėmingas

Mažasis savaitgalis... O čia jau kaip ir proga.

Ketvirtadienis „įsivažiavimui“

Mažąjį savaitgalį pradedame ramiai – būtent tokia pradžia tradiciškai reiškia, jog likusios dienos tiesiog sprogs pramogomis. Puiki vieta startui – romantiškasis „Sky 21“, įsikūręs ant vieno iš dangoraižių stogo. Su visais saulėlydžiu grožėsis ir į ritmą linguos Andrius Vaitonis – „Mr. Bond“ lankytojams žinomas žmogus, kuris neuždirba iš DJ karjeros duonos, o tiesiog nuoširdžiai myli ritmus.

„El Calor“ neapleidžia savo idėjos ketvirtadienius skirti R'n'B ir hip-hop muzikai – čia ji skambės ir šį kartą. Kodėl seni dalykai neatsibosta?.. Nes įėjimas į šį kokteilių barą visą birželį – nemokamas! O gražių merginų, norinčių būti pavaišintomis tikrai netrūksta...

Naktinis klubas „Kiwi“ puikiai pažįstamas dėl savo jaunos publikos. Čia studentai praleido daug bemiegių naktų, bandydami atsipūsti nuo užgriuvusios mokslų naštos, tačiau dabar jie gali tą daryti negalvodami apie rytoj laukiantį egzaminą – mokslai baigti! Ta proga į darbą bus paleista bene didžiausia Lietuvoje putų mašina. Taip, vasariški putų vakarėliai sugrįžo!

Melodingas penktadienis

Klaipėda gali pasidžiaugti nauju „starteriu“ - vieta, kurioje tiesiog būtina pradėti visus vakarėlius. „Killerz Disco Bar“ duris atveria jau 18 val. vakaro, o užveria... Nesijaudinkit, to tikrai nesulauksite! Šeštadieniui šis baras siūlo visus ingredientus puikiai pradžiai – išskirtinis kokteilių meniu, draugiška atmosfera ir vasariška muzika.

Muzikos gurmanai liks maloniai nustebinti apsilankę „Nesė Relax“, kuriame savo balso vingrybes demonstruos jauna atlikėja Gabrielė. Puikiai žinomus hitus atliekanti mergina bandys pavergti širdis spalvingomis interpretacijomis, o baras pažada dosniai vaišinti muzika besimėgaujančius klaipėdiečius.

Merginos turėtų suklusti – jų laukia specialus „Ladies night“ vakarėlis kokteilių bare „El Calor“. Nemokama šampano taurė pasitiks kiekvieną užsukusią gražuolę, o kur dar visas vaikinų dėmesys!

Ritmų estafetę perima naktinis klubas „dr.Who“, dovanojantis „Vibes“ vakarėlį. Už pulto – puikiai pažįstamas Justin Beat, o prieš jį saksofoną valdys Laimis. Improvizuoti muzikos garsai ir išraiškinga šokėjų choreografija padės užbaigti vakarą... O gal tik įkvėpti sugrįžimui į „Killerz Disco Bar“?..

Ilgai lauktas šeštadienis

O lauktas jis tikrai ilgai... Ir visai ne savaitę, kai užgulę darbai net neleido galvoti apie pramogas. Laukti teko kur kas ilgiau – aš kalbu apie „Port“ klubo atidarymą Klaipėdoje. „BarBar'a“ savininkų projektas pagaliau įgavo kūną ir startuoja! Ir ne bet kaip, o turbūt įspūdingiausiai uostamiesčio istorijoje... Juk į atidarymo šventę su naujos dainos pristatymu atvyksta pats Egidijus Dragūnas su grupe SEL!!! Na, tai drąsiai pretenduoja į geriausio metų vakarėlio titulą... Arba bent jau skandalingiausio.

Kolegoms iš „Kiwi“ vasaros šiluma tikrai susuko smegenėles – jie rengia naujametinį vakarėlį. Taip, jums nepasigirdo – snieguolės, seneliai šalčiai, nykštukai... Vidurnaktinės konfeti patrankos... Roges juk reikia ruošti vasarą!

Tituluočiausias klubas „dr.Who“ tikrai neketina užleisti vietos naujokams - „No Taboo“ vakarėlis skatins visus paskandinti jūrų bangose savo kuklumą ir gėdos jausmą. O šiame klube tikrai atsiranda progų nusidėti – vien ko vertos ilgakojės šokėjos! Su nuostabiu jų vaizdu akyse jus ir palieku...

Iki kito grūvo!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder