Kroatijos rinktinės trenerio Zlatko Daličiaus teigimu, baudinys padėjo prancūzams

Kroatijos rinktinės trenerio Zlatko Daličiaus teigimu, baudinys padėjo prancūzams

Rusijoje vykusio pasaulio futbolo čempionato finale sekmadienį Kroatijos rinktinė 2:4 turėjo pripažinti Prancūzijos komandos pranašumą. Kroatų treneris Zlatko Daličius teigė, kad didžiuojasi savo auklėtiniais, tačiau pridūrė, jog ginčytinas 11 m baudinys padėjo varžovams.

38-ąją min. po Ivano Perišičiaus žaidimo ranka baudos aikštelėje VAR sistema pasinaudojęs rungtynių arbitras argentinietis Nestoras Pitana skyrė 11 m baudinį, kurį realizavo Antoine'as Griezmannas, išvesdamas prancūzus į priekį 2:1. 

„Niekada nekomentuodavau teisėjų darbo, bet pasaulio čempionato finale tokie baudiniai nėra skiriami. Tai tikrai nesumenkina prancūzų pergalės. Mes žaidėme geriausias savo rungtynes čempionate, kontroliavome žaidimo eigą, tačiau praleidome įvartį. Prieš tokią stiprią komandą kaip Prancūzijos, negali sau leisti tokių klaidų“, - sakė Z. Daličius. 

Jis pridėjo, kad be galo didžiavosi savo komanda, kuriai ankstesnėse trejose rungtynėse pavyko atsiliekant pasivyti varžovus ir išplėšti pratęsimus, du iš kurių baigėsi 11 m baudinių serijomis. 

„Dėkoju visiems žaidėjams už tai, ką jie padarė. Didžiuojuosi savo futbolininkais, komanda ir šalimi“, - kalbėjo Z. Daličius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder