G grupės lyderių dvikovą laimėjo Belgijos futbolininkai

G grupės lyderių dvikovą laimėjo Belgijos futbolininkai

Rusijoje vykstančio pasaulio futbolo čempionato trečiojo turo rungtynėse G grupėje Kaliningrade ketvirtadienį Belgijos rinktinė 1:0 (0:0) įveikė Anglijos futbolininkus.

Pergalingą įvartį 51-ąją min. įmušė Adnanas Januzajus.

Susitikimui teisėjavo slovėnas Damiras Skomina .

Tris pergales iškovoję belgai tapo G grupės nugalėtojais, o 6 taškus pelnę anglai užėmė antrąją vietą. Abi komandos tęs kovą atkrintamosiose varžybose.

Kitame grupės mače Saranske, kuriame sprendėsi trečiosios vietos likimas, Tuniso rinktinė 2:1 ( 0:1) įveikė planetos pirmenybių debiutantę Panamos komandą.

33-iąją min. tunisietis Yassine Meriah nukreipė kamuolį į savo vartus ir suteikė pranašumą 1:0 Panamos rinktinei, tačiau antrajame kėlinyje pasižymėję Fakhreddine'as Ben Youssefas (51) ir Wahbi Khazri (66) išplėšė pergalę Afrikos atstovams.

Mačui teisėjavo arbitras iš Bahreino Nawafas Shukralla.

Tuniso sąskaitoje - 3 taškai, Panama liko su 0 taškų.

Pasaulio čempionatą pradėjo 32 rinktinės, suskirstytos į aštuonias grupes. Į atkrintamąsias varžybas pateko po dvi geriausias grupių komandas.

Aštuntfinalio etapas prasidės šeštadienį Prancūzijos ir Argentinos bei Urugvajaus ir Portugalijos dvikovos. Sekmadienį susitiks Ispanija ir Rusija bei Kroatija ir Danija, liepos 2 dieną Brazilija žais su Meksika, Belgija - su Japonija, o liepos 3-iąją Švedija susitiks su Šveicarija ir Kolumbija - su Anglija.

Pirmenybių finalas vyks liepos 15 dieną Maskvos Lužnikų stadione. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder