Anglija net 6:1 nugalėjo Panamos komandą

Anglija net 6:1 nugalėjo Panamos komandą

Rusijoje vykstančio pasaulio futbolo čempionato antrojo turo rungtynėse G grupėje Žemutiniame Naugarde sekmadienį Anglijos rinktinė net 6:1 (5:0) nugalėjo planetos pirmenybių debiutantę Panamos komandą.

Antrąją pergalę iškovoję ir vietą atkrintamosiose varžybose užsitikrinę anglai penkis įvarčius įmušė jau pirmajame kėlinyje. Tai buvo rezultatyviausios anglų rungtynės pasaulio čempionatuose.

Nugalėtojams tris įvarčius pelnė Harry Kane'as (22 min. - iš 11 m, 45+1 - iš 11 m, 62). Penkis taiklius smūgius savo sąskaitoje turintis anglas tapo rezultatyviausiu šių pirmenybių žaidėju.

Du įvarčius įmušė Johnas Stonesas (8, 40), kartą pasižymėjo Jesse Lingardas (36).

78-ąją min. Panamos gynėjas Felipe Baloy'us sušvelnino skirtumą. Tai buvo pirmasis Panamos futbolininkų įvartis planetos pirmenybėse.

Kitose G grupės rungtynėse šeštadienį Belgijos rinktinė 5:2 pranoko Tuniso futbolininkus ir taip pat užsitikrino vietą aštuntfinalyje.

Panama ir Tunisas patyrė po dvi nesėkmes bei prarado galimybes patekti į kitą etapą.

Sekmadienį dar vyks du H grupės susitikimai - Japonija žais su Senegalu, o Lenkija - su Kolumbija.

Birželio 14 - liepos 15 dienomis vyksiančiame pasaulio čempionate dalyvauja 32 rinktinės, suskirstytos į aštuonias grupes. Į atkrintamąsias varžybas pateks po dvi geriausias grupių komandas. Finalas vyks liepos 15 dieną Maskvos Lužnikų stadione.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder